Cele mai bune alternative la Fortnite pentru Android

Puține jocuri au făcut deliciul gamerilor împătimiți de shootere pe Android precum Fortnite. Grafica excelentă și multitudinea de arme a contribuit la acest lucru.

Jocul a ajuns și în Top cinci cele mai populare jocuri Battle Royale pentru Android în 2019, publicat de site-ul nostru. Între timp, în urma unui conflict cu Google, gigantul tech a scos acest joc din Play Store. Din fericire, Fortnite poate fi găsit aici sau pe site-ul oficial al dezvoltatorului. Iar dacă-ți place stilul battle royale, mai jos ți-am pregătit o listă cu cele mai bune titluri ale acestui gen.

  1. PUBG Mobile

    PUBG Mobile

    PUBG Mobile este versiunea Android a Player Unknowns Battleground. Același clasic Battle Royale în care 100 de jucători sunt parașutați pe o insulă iar ultimul supraviețuitor ia totul. Caută arme, vehicule și provizii dar, în același timp, elimină competiția.

  2. PUBG MOBILE LITE

    PUBG MOBILE LITE

    PUBG MOBILE LITE. Același joc excelent battle royale, dezvoltat pentru device-urile cu Android cu procesor mai slab și cu mai puțin RAM. Numărul de oponenți a scăzut la 40, iar arena este o insulă mai mică.

  3. BattleGround Royale

    BattleGround Royale

    BattleGround Royale este un joc cu lupte pentru Android de tip battle royale. Aici trebuie să îți găsești armele pe câmpul de luptă și să elimini toți adversarii. Designul este pixelat, oarecum inspirat din Minecraft. Arena se micșorează pe măsură ce trece timpul, deci ai grijă să nu fii prins în marginea hărții.

  4. Survivor Royale

    Survivor Royale

    Survivor Royale este un joc tip battle royale în care vei juca împotriva altor 99 de utilizatori. Intri pe hartă cu mâinile goale, trebuie să găsești arme, muniție sau grenade și ai 20 de minute pentru a elimina concurenții. Există și o versiune cooperativă, de 2 sau 4 jucători.

  5. Knives Out - No rules, just fight!

    Knives Out – No rules, just fight!

    Knives Out – No rules, just fight nu este doar un joc cu care să învingi plictiseala. Trebuie să creezi o tactică, să înveți bine harta și să găsești arme pentru a fi Last Man Standing. Pe hartă găsești arme, accesorii, vehicule și medkit-uri.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…