Cele mai bune aplicații Android pentru status video WhatsApp

Statusul de pe WhatsApp îți reflectă starea de spirit. Fie că este imagine, text sau video, dacă vrei să le spui altora care este personalitatea ta, vei alege cel mai bun conținut.

Mai important este că poți partaja statusul de WhatsApp pe Facebook, ceea ce înseamnă că poți aduna mai multe impresii din cele două platforme. Iată așadar aplicații prin care poți crea sau edita clipuri pe care le poți pune la status pe WhatsApp.

  1. 4Fun - Funny Videos, Video Status

    4Fun – Funny Videos, Video Status

    4Fun – Funny Videos, Video Status este o comunitate în care se postează clipuri video scurte. În special cele amuzante pot fi descărcate, tăiate, li se poate adăuga text, filtre sau muzică și pot fi încărcate ca story sau ca status.

  2. DP and Status Video For Whatsapp

    DP and Status Video For Whatsapp

    Cu DP and Status Video For Whatsapp poți crea statusuri video pentru WhatsApp, story-uri sau reels pe Instagram. Există conținut pentru fiecare stare de spirit și fiecăruia îi poate fi adăugată muzică.

  3. Daily Fun & GK ShareChat India

    Daily Fun & GK ShareChat India

    Daily Fun & GK ShareChat India este aplicația cu clipuri scurte, imagini sau melodii. Funny sau romantice, serioase sau troll, acestea pot fi descărcate și editate. Atenție, este foarte mult conținut de la utilizatori din India.

  4. VidStatus app - Status Videos & Status Downloader

    VidStatus app – Status Videos & Status Downloader

    VidStatus app – Status Videos & Status Downloader este aplicația prin care poți descărca clipuri de 30 de secunde. Apoi, acestea pot fi editate și uploadate. Dacă vrei să salvezi statusul de pe WhatsApp, o poți face cu această aplicație.

  5. Helo - Discover, Share & Communicate

    Helo – Discover, Share & Communicate

    Helo – Discover, Share & Communicate este o aplicație prin care poți crea conținut fără restricție de limbă sau de rețea. Poți de asemenea să vizualizezi conținut nou, trending sau în funcție de preferințele tale. Această rețea socială are mai mult de 50.000.000 de utilizatori.

  6. All Status - Video Status 2020

    All Status – Video Status 2020

    All Status – Video Status 2020 te ajută să creezi statusuri video din imagini, text, meme-uri și muzică pentru a fi uploadate apoi pe WhatsApp sau pe alte social media.  Poți, de asemenea, să vezi și să descarci statusuri create de alți utilizatori.

  7. Splitter video pentru statusul WhatsApp, Instagram

    Splitter video pentru statusul WhatsApp, Instagram

    Splitter video pentru statusul WhatsApp, Instagram este un editor de clipuri video care te ajută să le tai în bucăți de 30 de secunde. Suportă single split sau custom split, în funcție de preferințe. Funcționează offline, așa că nu e nevoie de conexiune la internet sau de un cont social media pentru a o folosi.

  8. 30 Sec - Split videos for Whatsapp Status

    30 Sec – Split videos for Whatsapp Status

    30 Sec – Split videos for Whatsapp Status te ajută să creezi statusul perfect pentru WhatsApp. Separă filmările în clipuri de 30 de secunde pentru a fi mai ușor de vizualizat și partajat și pentru a nu pierde interesul celor ce te urmăresc.

  9. Starea videoclipului romantic - Video dragoste

    Starea videoclipului romantic – Video dragoste

    Starea videoclipului romantic – Video dragoste este cea mai bună metodă pentru a crea un clip romantic. Dacă vrei să faci o declarație de dragoste pe 14 februarie, de Sf. Valentin, alege dintr-o bază de date impresionantă un clip romantic, muzică pe măsură, adaugă text și impresionează persoana iubită.

  10. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este aplicația de comunicare cea mai utilizată. Vorbește cu cei dragi sau cu colegii de serviciu, transferă clipuri video, poze sau orice alt fel de fișier, fă apeluri de voce sau video toate din același loc. Creează grupuri de comunicare cu prietenii în funcție de interesele comune.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…