Cele mai bune aplicații Android ca alternative la YouTube

YouTube a ajuns un gigant al conținutului video. Preluat de către Google, a fost dezvoltat în așa fel încât a ajuns una dintre cele mai mari platforme social media.

Însă există și câteva probleme cu aplicația Android a YouTube: de la simplul motiv că funcția autoplay îți aduce să asculți o melodie pe care nu o voiai până la indisponibilitatea acesteia pe telefoane fabricate în China, ca urmare a embargoului impus de SUA. Iată, așadar, alternative viabile la aplicația pentru Android YouTube. 

  1. YouTube Go

    YouTube Go

    YouTube Go îți aduce cele mai populare aplicații video. Fie că este vorba de muzică, clipuri amuzante, modă, tutoriale sau rețete, este una dintre cele mai bune aplicații media player Android pe care te poți baza ca alternativă la YouTube.

  2. TubeMate YouTube Downloader

    TubeMate YouTube Downloader

    TubeMate YouTube Downloader te ajută să descarci videoclipurile preferate de pe YouTube pentru a le avea la dispoziție oricând, chiar și offline. Poți selecta rezoluția la care rulează, le poți da share sau le poți converti în MP3.

  3. Dailymotion

    Dailymotion

    Dailymotion este o bază de date în care se încarcă zilnic milioane de clipuri. Poți reda pe ecranul televizorului, găsești clipuri și canale în funcție de preferințele tale, te abonezi la creatorii de content preferat sau urmărești show-uri live.

  4. OGYouTube

    OGYouTube

    OGYouTube este aplicația în care poți urmări clipuri YouTube fără reclamă și le poți salva în galeria telefonului. Ca pont pentru YouTube Music, poți asculta piesele tale preferate în fundal sau chiar cu ecranul telefonului oprit.

  5. Vimeo

    Vimeo

    Vimeo este rețeaua socială pentru distribuția de conținut video care s-a constituit ca alternativă viabilă la serviciul gigantului Google. Clipurile sunt distribuite în fullHD, fără reclame, pot fi descărcate gratuit și suportă Chromecast pentru proiectare pe ecranul televizorului.

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…

Cum postezi clipuri lungi pe Instagram
Cum postezi clipuri lungi pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media, fiind lansată în 2010. Utilizatorii apreciază în mod deosebit faptul că Instagram se axează pe comunicarea prin imagini și videoclipuri, iar aplicația este optimizată pentru dispozitivele mobile. Cu toate …

Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas
Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas

Dacă ești creator sau marketer pe rețelele sociale, vrei să oferi audienței tale o experiență completă. Pentru a captura atenția oamenilor, conținutul tău trebuie să fie accesibil pentru toate audiențele. Aici intervin subtitrările automate TikTok. TikTok a introdus funcția d…