Cele mai bune aplicații Android ca alternative la YouTube

YouTube a ajuns un gigant al conținutului video. Preluat de către Google, a fost dezvoltat în așa fel încât a ajuns una dintre cele mai mari platforme social media.

Însă există și câteva probleme cu aplicația Android a YouTube: de la simplul motiv că funcția autoplay îți aduce să asculți o melodie pe care nu o voiai până la indisponibilitatea acesteia pe telefoane fabricate în China, ca urmare a embargoului impus de SUA. Iată, așadar, alternative viabile la aplicația pentru Android YouTube. 

 1. YouTube Go

  YouTube Go

  YouTube Go îți aduce cele mai populare aplicații video. Fie că este vorba de muzică, clipuri amuzante, modă, tutoriale sau rețete, este una dintre cele mai bune aplicații media player Android pe care te poți baza ca alternativă la YouTube.

 2. TubeMate YouTube Downloader

  TubeMate YouTube Downloader

  TubeMate YouTube Downloader te ajută să descarci videoclipurile preferate de pe YouTube pentru a le avea la dispoziție oricând, chiar și offline. Poți selecta rezoluția la care rulează, le poți da share sau le poți converti în MP3.

 3. Dailymotion

  Dailymotion

  Dailymotion este o bază de date în care se încarcă zilnic milioane de clipuri. Poți reda pe ecranul televizorului, găsești clipuri și canale în funcție de preferințele tale, te abonezi la creatorii de content preferat sau urmărești show-uri live.

 4. OGYouTube

  OGYouTube

  OGYouTube este aplicația în care poți urmări clipuri YouTube fără reclamă și le poți salva în galeria telefonului. Ca pont pentru YouTube Music, poți asculta piesele tale preferate în fundal sau chiar cu ecranul telefonului oprit.

 5. Vimeo

  Vimeo

  Vimeo este rețeaua socială pentru distribuția de conținut video care s-a constituit ca alternativă viabilă la serviciul gigantului Google. Clipurile sunt distribuite în fullHD, fără reclame, pot fi descărcate gratuit și suportă Chromecast pentru proiectare pe ecranul televizorului.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…

Cum să ștergi un repost pe TikTok
Cum să ștergi un repost pe TikTok

TikTok oferă mai multe opțiuni pentru a partaja un videoclip popular cu alții. Un astfel de truc este capacitatea de a reposta un videoclip cu o singură atingere. TikTok a plasat opțiunea Repost în meniul de share, iar datorită proximității butonului față de alte pictograme s…

Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email
Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email

WhatsApp a continuat să îmbunătățească platforma pentru siguranța și securitatea utilizatorilor săi. Serviciul de mesagerie a suportat conversații criptate end-to-end și backup-uri criptate pentru o lungă perioadă, dar din motive de securitate online, aceste măsuri nu sunt su…