Cele mai bune aplicații Android ca alternative la YouTube

YouTube a ajuns un gigant al conținutului video. Preluat de către Google, a fost dezvoltat în așa fel încât a ajuns una dintre cele mai mari platforme social media.

Însă există și câteva probleme cu aplicația Android a YouTube: de la simplul motiv că funcția autoplay îți aduce să asculți o melodie pe care nu o voiai până la indisponibilitatea acesteia pe telefoane fabricate în China, ca urmare a embargoului impus de SUA. Iată, așadar, alternative viabile la aplicația pentru Android YouTube. 

  1. YouTube Go

    YouTube Go

    YouTube Go îți aduce cele mai populare aplicații video. Fie că este vorba de muzică, clipuri amuzante, modă, tutoriale sau rețete, este una dintre cele mai bune aplicații media player Android pe care te poți baza ca alternativă la YouTube.

  2. TubeMate YouTube Downloader

    TubeMate YouTube Downloader

    TubeMate YouTube Downloader te ajută să descarci videoclipurile preferate de pe YouTube pentru a le avea la dispoziție oricând, chiar și offline. Poți selecta rezoluția la care rulează, le poți da share sau le poți converti în MP3.

  3. Dailymotion

    Dailymotion

    Dailymotion este o bază de date în care se încarcă zilnic milioane de clipuri. Poți reda pe ecranul televizorului, găsești clipuri și canale în funcție de preferințele tale, te abonezi la creatorii de content preferat sau urmărești show-uri live.

  4. OGYouTube

    OGYouTube

    OGYouTube este aplicația în care poți urmări clipuri YouTube fără reclamă și le poți salva în galeria telefonului. Ca pont pentru YouTube Music, poți asculta piesele tale preferate în fundal sau chiar cu ecranul telefonului oprit.

  5. Vimeo

    Vimeo

    Vimeo este rețeaua socială pentru distribuția de conținut video care s-a constituit ca alternativă viabilă la serviciul gigantului Google. Clipurile sunt distribuite în fullHD, fără reclame, pot fi descărcate gratuit și suportă Chromecast pentru proiectare pe ecranul televizorului.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram
Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram

Instagram îți permite să organizezi și să salvezi postările preferate folosind funcția Collections. Poți păstra fotografii, clipuri și alte postări într-o ordine clară, împărțindu-le în colecții tematice. În acest articol, vei învăța cum să creezi și să folosești colecțiile p…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…