Cum te conectezi la internet fără un abonament de date și fără Wi-Fi

Internetul a devenit sinonim cu conexiunea la viața reală. Foarte multe afaceri și instituții depind pe deplin de acces la internet și pe conectarea directă a angajaților sau a clienților.

Ce te faci, în schimb, când vrei să navighezi fără urme sau când nu vrei să ai un plan de date activ? Folosești soluția VPN, una dintre cele mai bune instrumente de securitate mobilă pentru Android.

Cum funcționează un VPN?

Utilizatorul de VPN se conectează mai întâi la internet printr-un providerul abonamentului. Folosind o aplicație dedicată, se setează conexiunea VPN cu serverul. Acest software criptează datele transmise și primite, fără ca nimeni să poată sparge această criptare. Toate datele circulă prin serverul VPN. Adresa vizitată va vedea drept utilizator serverul VPN și locația acestuia, și nu terminalul clientului și locația sa.

Printre avantajele unui VPN se numără:

  • Multe sunt servicii gratuite;
  • Criptare activă și puternică a datelor;
  • Oferă acces la servicii indisponibile în țara sau teritoriul utilizatorului.

Iată cele mai bune aplicații VPN gratuite, prin care poți naviga în siguranță.

  1. DroidVPN - Android VPN

    DroidVPN – Android VPN

    DroidVPN – Android VPN te ajută să deblochezi restricții regionale, filtrare web, firewall-uri, și să poți naviga pe internet în condiții de siguranță. Ai la dispoziție versiunea gratuită, care este limitată la 100 MB pe zi. Îl poți folosi și pentru a te conecta prin Wi-Fi pentru a obține internet gratuit și sigur.

  2. FlyVPN

    FlyVPN

    FlyVPN îți oferă acces gratuit de trei ori pe zi la serverele sale, fără limită de date. Îți poți debloca show-uri, aplicații și jocuri care sunt inaccesibile la noi în țară, navigând anonim. Pentru securitatea ta, semnalul de date este rulat prin mai mult de 300 de servere.

  3. TroidVPN - Android VPN

    TroidVPN – Android VPN

    TroidVPN este o aplicație pentru VPN și proxy gratuită cu care vă protejați confidențialitatea datelor pe internet, navigați în siguranță, păstrați locația privată, economisiți bandă de internet prin compresia datelor și îmbunătățește experiența de navigare pe internet.

  4. FEAT VPN for OpenVPN

    FEAT VPN for OpenVPN

    FEAT VPN for OpenVPN este o aplicație care te ajută să te conectezi la internet printr-un serviciu VPN gratis sau la care ești abonat. Preia fișiere de configurare de la serviciile VPN și le rulează pentru ca experiența ta de navigare să fie sigură și plăcută.

  5. SkyVPN

    SkyVPN

    SkyVPN este o aplicație ce oferă acces gratuit la VPN. Optimizată pentru Android, SkyVPN ajută la securizarea hotspot-ului Wi-Fi și protejează confidențialitatea datelor online. Serverele proxy sunt dotate cu criptare de nivel bancar, securitatea datelor fiind garantată.

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…

Cum descarci audio de pe Instagram
Cum descarci audio de pe Instagram

Instagram este o sursă nesfârșită de inspirație și conținut creativ, inclusiv clipuri audio pe care ai putea dori să le folosești în propriile tale proiecte video. Chiar dacă Instagram nu oferă o opțiune directă pentru descărcarea audio-urilor din Reels, există câteva metode …

Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?
Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?

TikTok Shop urmărește să transforme modul în care facem cumpărături online, combinând shopping-ul cu social media. Funcția poate ajuta la rămânerea la curent cu ultimele tendințe în modă, frumusețe și altele, dar vine și cu anumite riscuri. TikTok Shop este o platformă integr…

Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram
Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram

Ești curios să afli dacă poți vedea cine îți urmărește videoclipurile pe Instagram sau te întrebi dacă creatorii pot afla când le vizualizezi creațiile? Ei bine, în acest ghid vom explora opțiunile disponibile pe Instagram pentru a înțelege mai bine cine interacționează cu vi…