Cele mai bune aplicații cu care câștigi bani pe Android pe care trebuie să le descarci

Știai că poți câștiga bani pe telefonul cu Android? Fie că este un al doilea job sau ceva ce faci atunci când ai puțin timp liber, sau alegi o aplicație care îți dă bani înapoi atunci când faci cumpărături, poți să folosești telefonul pentru a câștiga un ban în plus.

Oricum, cu siguranță folosești una dintre aplicațiile de transfer de bani, care îți vor fi de folos pentru a primi banii în plus. De ce nu ai mai instala câteva care să te ajute să faci un ban în plus.

Desigur, nu ai să te îmbogățești cu ajutorul acestor aplicații. Însă, în timp vei putea câștiga sume de bani decente, care să îți rotunjească veniturile. Ba chiar, poți să folosești acești bani pentru a face cumpărături la reducere cu aplicația dedicată, după cum ai învățat din articolele anterioare.

Iar dacă ești în căutare de un loc de muncă sau de o nouă modalitate de a face un ban în plus, verifică lista noastră de aplicații destinate pieței muncii.

Însă, dacă cauți o modalitate mai simplă de a-ți rotunji venitul, iată care sunt cele mai bune aplicații de Android cu care poți câștiga bani.

  1. BeMyEye

    BeMyEye

    Prin intermediul BeMyEye trebuie să îndeplinești diverse sarcini precum să fii un cumpărător misterios, să verifici disponibilitatea produselor și promoțiilor în magazine, să completezi chestionare etc, pentru diferite companii cunoscute. Poți câștiga până la 25 de euro.

  2. Cash for Apps

    Cash for Apps

    Cu Cash for Apps câștigi bani testând noi aplicații. Trebuie doar să ai o conexiune permanentă la internet și să îți petreci timpul liber verificând diferite aplicații indicate de aceasta. Câștigurile, care variază în funcție de task, vor fi despuse, apoi, în contul tău.

  3. Current Cash Rewards: Make Money Music LockScreen

    Current Cash Rewards: Make Money Music LockScreen

    Dacă îți place să asculți muzică și să te joci, atunci Current Cash Rewards este aplicația perfectă pentru tine. Timpul petrecut în aplicație îl poți transforma în carduri cadou cu care să cumperi diferite bunuri de la companii cunoscute.

  4. TV-TWO: urmăriți recompensele Bitcoin & Ethereum

    TV-TWO: urmăriți recompensele Bitcoin & Ethereum

    Pentru cei interesați de criptomonede, Bitcoin și Etherum în special, aplicația TV-TWO este perfectă. Poți câștiga aceste criptomonede, urmărind videoclipuri pe Android. Nimic mai simplu! Intri pe pagina de minare, urmărești clipurile sugerate și câștigi Bitcoin sau Etherum.

  5. MintCoins (Make / Earn Money)

    MintCoins (Make / Earn Money)

    MintCoins este încă o aplicație în care trebuie să îndeplinești diverse taskuri pentru a câștiga bani. Printre acestea se numără: completarea de sondaje, testarea unor aplicații și vizionarea de videoclipuri. Este foarte simplu să câștigi bani cu această aplicație.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…