Cele mai bune aplicații deepfake pentru Android

Fenomenul deepfake a apărut de ceva vreme, însă aplicațiile de Android lansate recent i-au crescut popularitatea. Deepfake este o manipulare a conținutului multimedia (în special video) în care trăsăturile faciale (dar și vocea) unui personaj sunt schimbate cu ale altuia.

Acest fel de conținut a apărut, inițial, pentru cercetarea inteligenței artificiale, însă a evoluat inclusiv spre aplicații care îți oferă un prilej de distracție prin înlocuirea fețelor unor personaje cu fețele prietenilor sau ale apropiaților. Atenție, deepfake se poate folosi și cu scopuri rele, precum schimbarea percepției publice sau diseminarea de mesaje false / dăunătoare, lucru profund ilegal și imoral. Iată și o listă mai lungă cu aplicații video pentru Android.

 1. FaceApp

  FaceApp

  FaceApp este o aplicație foarte apreciată prin care îți poți schimba trăsăturile. Cu ajutorul inteligenței artificiale poți să adaugi zâmbete, să vezi versiuni mai tinere sau mai bătrâne, să schimbi genul sau să adaugi filtre dedicate editării fotografiilor de Instagram pentru a îmbunătăți un selfie.

 2. Morphin – CGI GIF Studio

  Morphin – CGI GIF Studio

  Morphin – CGI GIF Studio îți permite să schimbi fața unui personaj cu a ta dintr-un clip video și să îl transformi într-un GIF. Folosește tehnologie CGI pentru a modela trăsăturile feței în funcție de mișcarea executată de personajul din clip.

 3. REFACE: face swap videos

  REFACE: face swap videos

  REFACE: face swap videos îți permite să îți adaugi fața într-o scenă de film. Astfel, îți vei crea un deepfake pe telefonul cu Android în care tu vei apărea în locul eroului preferat. Beneficiază de o galerie impresionantă de clipuri pe care să le editezi.

 4. FaceSwap - Photo Face Swap

  FaceSwap – Photo Face Swap

  FaceSwap – Photo Face Swap te ajută să schimbi fețele din fotografii pentru a obține efecte amuzante sau interesante. Înlocuiește-ți fața cu cea a prietenului sau cu a animalului de companie sau pur și simplu pune aceeași față tuturor celor care au participat la o poză de grup.

 5. Deep Art Effects - Photo Art

  Deep Art Effects – Photo Art

  Deep Art Effects – Photo Art este aplicația prin care schimbi fotografiile sau selfie-urile în opere de artă cu ajutorul AI-ului. Folosește filtre și efecte gratuite pentru a realiza „picturi” în stilul marilor clasici.

 6. Reflect: Realistic Face Swap

  Reflect: Realistic Face Swap

  Reflect: Realistic Face Swap te ajută să combini două fotografii pentru a obține rezultate impresionante sau amuzante. Poți înlocui fețele din poze sau poți pur și simplu să suprapui două fețe pentru a observa rezultatele. Este un editor foto care utilizează tehnologia AI.

Cele mai bune aplicații Android pentru a învăța programare
Cele mai bune aplicații Android pentru a învăța programare

Dacă vrei să înveți să codezi, Android este o platformă excelentă pentru a începe. Există o mulțime de aplicații excelente disponibile care te pot ajuta să înveți elementele de bază și să începi să scrii cod. În această postare, îți vom prezenta câteva dintre cele mai bune ap…

Cum dai mute unui utilizator pe Instagram
Cum dai mute unui utilizator pe Instagram

Ai în listă un cont în lista de Instagram cu ale cărui postări nu rezonezi. Este în regulă – cu toții cunoaștem un asemenea personaj. Din fericire, poți da mute utilizatorilor de Instagram ale căror postări te deranjează sau îți poluează lista. Din câteva click-uri nu î…

Ce este WhatsApp Proxy și cum se folosește
Ce este WhatsApp Proxy și cum se folosește

Ai fost vreodată în situația în care ai dorit să utilizezi WhatsApp, dar ți s-a refuzat accesul din cauza restricțiilor geografice? Poate fi o experiență incredibil de frustrantă, mai ales dacă aplicația de chat este principala sursă de comunicare cu familia și prietenii pent…

Cum creezi un sondaj pe WhatsApp
Cum creezi un sondaj pe WhatsApp

Cauți o modalitate distractivă și ușoară de a obține rapid răspunsuri de la familia, prietenii sau colegii tăi? Sondajele sunt o modalitate excelentă de a aduna rapid informații pe WhatsApp. Nu numai că sunt simplu de configurat, dar adaugă și un element interactiv care îi me…

Cum recuperezi un cont dezactivat de Instagram
Cum recuperezi un cont dezactivat de Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare rețele social media. Fie că îl folosești pentru a vedea ce fac prietenii sau pentru promovare, pierderea sau închiderea contului este un scenariu de coșmar. Pe lângă pierderea unor cunoștințe cu care era singurul mijloc de comunicar…