Cele mai bune aplicații de live TV și streaming pe telefonul cu Android

Modul în care urmărim televiziunile și emisiunile preferate evoluează constant. Dacă unele dintre ele s-au mutat și în online, emise pe canale de streaming, altele sunt oferite direct pe dispozitivele mobile cu Android. Nu mai este nevoie nici măcar de un abonament TV.

Serviciile de streaming și IPTV sunt din ce în ce mai căutate. Pot fi rulate fie pe telefonul cu Android, fie pe un smart TV, și nu mai este nevoie să aștepți ora lor de difuzare, ci le poți urmări atunci când ai timpul și dispoziția necesară. Pentru mai multe informații, ai aici o listă întreagă de aplicații media și video pentru Android. 

 1. Cool Tv Ro

  Cool Tv Ro

  Cool Tv Ro este o aplicație TV pentru telefonul cu Android. Prin ea poți urmări live posturi românești de televiziune direct pe telefonul cu Android. Funcționează cu instalarea pluginului SopCast.

 2. Amazon Prime Video

  Amazon Prime Video

  Amazon Prime Video este aplicația oficială a serviciului Prime oferit de Amazon. Permite descărcarea și vizionarea de filme și programe TV prin Wi-Fi sau pe conexiunea de date, precum și foarte mult conținut regional. Se poate instala și pe Android TV. Este un serviciu care îți va cere un abonament plătit lunar.

 3. LAZY IPTV

  LAZY IPTV

  LAZY IPTV este o aplicație Android destinată urmăririi programelor de televiziune în sistem IPTV. Suportă playlist-uri, internet radio și foarte multe extensii. Îți poți crea o listă de programe favorite iar interfața se poate personaliza cu ușurință.

 4. TVRON TV Online

  TVRON TV Online

  TVRON TV Online îți oferă acces la canale de televiziune românești direct pe telefonul cu Android. Aplicația este simplă și intuitivă: atinge logo-ul canalului preferat pentru a-l accesa. Aici găsești și canale internaționale precum HBO, National Geographic etc.

 5. Tv Mobile Romania

  Tv Mobile Romania

  Tv Mobile Romania este o aplicație prin care poți urmări posturile de televiziune românești. Acestea sunt grupate pe categorii într-o interfață simplă și ușor de folosit. Alte aplicații TV Online pentru Android găsești aici.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…