Cum creezi un slideshow cu muzică pe telefonul cu Android

Dacă îți dorești să creezi o amintire plăcută cu toate pozele dintr-o călătorie sau de la un eveniment, le poți aduna pe toate într-un slideshow. Iar dacă îi adaugi și muzică pe fundal, va fi perfect.

Un astfel de videoclip poate fi adăugat cu ușurință pe Instagram, ca story sau ca reel sau poate fi trimis doar celor dragi. În cele ce urmează, îți vom arăta cum creezi un slideshow cu muzică pe telefonul cu Android, precum și aplicațiile cele mai bune. Iar dacă dorești mai multe, am creat o listă cu aplicații Android pentru fotografie.

Creează un clip slideshow pe Android

Aplicația noastră preferată pentru a crea un clip video care conține slideshow de fotografii și muzică pe fundal este VideoShow: Movie Maker & Editor. Am ales-o deoarece are foarte multe opțiuni însă este intuitivă, putând fi utilizată atât de începători, cât și de utilizatorii avansați.

Proiectul îl începi intrând pe telefonul cu Android în aplicația VideoShow. Apoi, urmează acești pași:

 • În ecranul principal alege Slideshow.
 • Selectează imaginile pe care vrei să le utilizezi. Le găsești așezate pe foldere. Apoi, apasă butonul Start.
 • Alege dintre opțiunile de editare foto și video pe care le găsești în următorul ecran. Poți să editezi durata clipului, să alegi tema (care poate conține prolog și epilog), să alegi efectele de tranziție, să adaugi subtitrări sau stickere.
 • În tabul Music poți alege fundalul muzical al clipului. Poate fi selectat din telefonul tău sau îl poți înregistra pe loc.
 • Când termini, apasă butonul Send din dreapta sus. Următorul ecran îți arată opțiunile pe care le ai. Poți trimite clipurile pe social media sau le poți salva în telefon.

În principiu, această aplicație îți oferă aproape toate uneltele de care ai nevoie pentru slideshow-ul tău. Mai jos ai și alte aplicații pe care le poți folosi pentru a crea clipuri din poze cu muzică pe fundal, iar aici ai o listă de aplicații pentru muzică. 

 1. VideoShow: Video Editor &Maker

  VideoShow: Video Editor &Maker

  VideoShow: Video Editor &Maker este o aplicație care îți permite să editezi clipuri video sau să creezi prezentări și slideshow-uri folosind imaginile din propriul telefon. Permite, de asemenea, să adaugi filtre și apoi să îți postezi creația pe diverse aplicații social media.

 2. VivaVideo: Free Video Editor

  VivaVideo: Free Video Editor

  VivaVideo: Free Video Editor este un creator de slideshow-uri pentru telefonul cu Android. Dispune de trackere faciale și opțiuni avansate precum reverse, redimensionare, blurare fundal sau ajustare a vitezei de redare. De asemenea, clipurile pot fi descărcate pentru TikTok.

 3. Pixgram -music photo slideshow

  Pixgram -music photo slideshow

  Pixgram -music photo slideshow îți permite să customizezi propriul slideshow cu poze și clipuri din propriul telefon. Fiecărei prezentări îi poți adăuga muzică atât de pe telefon, cât și de pe internet.

 4. Slideshow Maker

  Slideshow Maker

  Slideshow Maker este o aplicație simplă, destinată creării de slideshow-uri folosind fotografii. Are câteva opțiuni de bază pentru editarea clipurilor, precum adăugare sticker, text, filtre, muzică sau stiluri. Este intuitivă și ușor de utilizat.

 5. StoryZ Photo Motion & Cinemagraph

  StoryZ Photo Motion & Cinemagraph

  StoryZ Photo Motion & Cinemagraph îți permite să creezi story-uri sau reels pentru Instagram din fotografiile și clipurile aflate în telefon. Ai la dispoziție unelte și opțiuni pentru ca clipul tău să atragă atenția imediat, precum animarea imaginilor cu efecte de mișcare.

Cele mai bune aplicații reminder pentru Android
Cele mai bune aplicații reminder pentru Android

Dacă ai un stil de viață mai dezordonat, e foarte probabil să ai nevoie de o agendă în care să îți planifici lucrurile. Astfel, nu vei încurca datele și vei ști întotdeauna ce ai de făcut. Din fericire, agenda de lucru este încă un aspect al vieții care s-a mutat pe telefonul…

WhatsApp Plus: Ce este și cum diferă de WhatsApp
WhatsApp Plus: Ce este și cum diferă de WhatsApp

WhatsApp nu are foarte multe elemente pe care le poți customiza. Deși dezvoltatorii depun eforturi pentru a include opțiuni noi în aplicație, aceasta nu este nici pe departe una flexibilă. WhatsApp Plus a venit să schimbe aceste lucruri. Este un mod, o versiune neoficială și …

Cum poți afla cine ți-a vizitat profilul de Instagram
Cum poți afla cine ți-a vizitat profilul de Instagram

Fie că folosești Instagram în scop personal, ca să postezi poze pentru prieteni și familie, fie că îl folosești ca unealtă de business, Instagram este o rețea care nu trebuie ignorată. Una dintre marile întrebări ale tuturor utilizatorilor se referă la vizitatorii profilului.…

Cum dezactivezi opțiunea SMS în Facebook Messenger
Cum dezactivezi opțiunea SMS în Facebook Messenger

Facebook Messenger a evoluat de la un serviciu de mesagerie simplu la unul plin de opțiuni. Pe lângă clasicele apeluri video sau audio, precum și transferul de fișiere, Messenger se oferă să înglobeze și SMS-urile. Deși pare tentantă, opțiunea va fi o bătaie de cap atunci cân…