Acum poți adăuga comenzi rapide pentru Instagram pe Android

Scurtăturile pentru aplicații de pe Android ne fac viața mai ușoară. Și te-ai gândi că Instagram, fiind una dintre cele mai populare aplicații de social media, a făcut până acum acest pas. Ei bine, acum Instagram vine cu posibilitatea de a crea scurtături pe ecranul de pornire al funcțiilor cele mai populare.

În ultimul an Instagram a venit cu o serie de update-uri, de la camere de chat cu până la 50 de persoane, foarte practice în această perioadă în care este indicat să ne izolăm, până la posibilitatea de a fixa 3 comentarii în partea de sus a postărilor. Iar acum aplicația pentru Android îți permite să creezi scurtături pe ecranul de pornire pentru funcțiile cele mai populare:

 • Cameră
 • Postare nouă
 • Vezi activitățile
 • Direct

Este adevărat că Instagram s-a alăturat trendului destul de târziu, având în vedere că WhatsApp folosește aceste funcții din 2015 și pe unele chiar le-a îmbunătățit oferind posibilitatea de a crea scurtături pentru conversații. Însă, persoanele care folosesc foarte mult aplicația vor aprecia cu siguranță acest nou update, fie el puțin tardiv.

Cum adaugi comenzi rapide pentru Instagram

Pentru a crea noile scurtături, trebuie să:

 • Apeși lung pe aplicație
 • Tragi scurtătura din lista apărută pe ecranul de pornire

Fiecare scurtătură te va duce în feedul respectiv. Astfel, nu mai trebuie să accesezi întregul meniu al aplicației pentru o simplă postare sau doar pentru a face o fotografie. Poți chiar uploada mai ușor fotografii făcute cu alte aplicații foto, folosind scurtăturile Instagram.

Comenzile rapide sunt practice pentru toți utilizatorii. Iar dacă nu le vrei pe toate pe pagina de pornire, poți oricând să le muți în meniul pliabil al Androidului.

Deocamdată nu toți utilizatorii se pot bucura de butoanele cu comenzi rapide ale Instagram, însă încetul cu încetul acestea vor fi disponibile în întreaga lume.

 1. Instagram

  Instagram

  Instagram una dintre cele mai populare aplicații de social media din lume. Îți permite să postezi poze, să interacționezi cu prietenii, să urmărești conturi cu conținut interesant și chiar să afli dacă anumite persoane au numărul tău de telefon.

Cele mai bune aplicații reminder pentru Android
Cele mai bune aplicații reminder pentru Android

Dacă ai un stil de viață mai dezordonat, e foarte probabil să ai nevoie de o agendă în care să îți planifici lucrurile. Astfel, nu vei încurca datele și vei ști întotdeauna ce ai de făcut. Din fericire, agenda de lucru este încă un aspect al vieții care s-a mutat pe telefonul…

WhatsApp Plus: Ce este și cum diferă de WhatsApp
WhatsApp Plus: Ce este și cum diferă de WhatsApp

WhatsApp nu are foarte multe elemente pe care le poți customiza. Deși dezvoltatorii depun eforturi pentru a include opțiuni noi în aplicație, aceasta nu este nici pe departe una flexibilă. WhatsApp Plus a venit să schimbe aceste lucruri. Este un mod, o versiune neoficială și …

Cum poți afla cine ți-a vizitat profilul de Instagram
Cum poți afla cine ți-a vizitat profilul de Instagram

Fie că folosești Instagram în scop personal, ca să postezi poze pentru prieteni și familie, fie că îl folosești ca unealtă de business, Instagram este o rețea care nu trebuie ignorată. Una dintre marile întrebări ale tuturor utilizatorilor se referă la vizitatorii profilului.…

Cum dezactivezi opțiunea SMS în Facebook Messenger
Cum dezactivezi opțiunea SMS în Facebook Messenger

Facebook Messenger a evoluat de la un serviciu de mesagerie simplu la unul plin de opțiuni. Pe lângă clasicele apeluri video sau audio, precum și transferul de fișiere, Messenger se oferă să înglobeze și SMS-urile. Deși pare tentantă, opțiunea va fi o bătaie de cap atunci cân…