Cum creezi un deep fake pe telefonul cu Android

Deep fake este un fenomen recent în mediul online. Acesta reprezintă înlocuirea feței într-o imagine sau filmare, cu scopul de a părea cât mai realist.

Iar conform zicerii „there’s an app for that”, iată că acum poți crea deep fakes și pe telefonul cu Android. Trebuie să te avertizăm, în primul rând, că utilizarea imaginii personale a cuiva fără acordul acesteia constituie infracțiune, care este penalizată de statul român.

Deep fake pe telefonul cu Android

Pentru a crea un deep fake, ai nevoie de o aplicație dedicată. Noi am ales REFACE: face swap videos deoarece are toate opțiunile necesare, este intuitivă și ușor de utilizat. Iată cum se folosește:

  • Descarcă și instalează aplicația pe telefonul cu Android.
  • Permite-i să folosească resursele locale ale telefonului – cameră, microfon, memorie etc.
  • Cu ajutorul aplicației, fă-ți un selfie. Acesta trebuie încadrat în ovalul care apare pe ecran. Dacă îți place rezultatul, apasă butonul de confirmare.
  • Alege videoclipul pe care să îți pui fața. În aplicație vei găsi o galerie cu foarte multe filmulețe, foarte funny.
  • Confirmă și lasă aplicația să lucreze. La final, vei avea opțiunea de a salva noul video în memoria telefonului sau să îi dai share.

Iată cât de ușor a ajuns să creezi un deep fake, cu ajutorul telefonului și al inteligenței artificiale. Din câteva tap-uri și un selfie, ai obținut ceva fun, care va fi apreciat de cei ce te urmăresc pe Instagram.

Dacă ți-a plăcut această aplicație, nu uita să dai un share, pentru ca și prietenii tăi să afle de ea.

  1. REFACE: face swap videos

    REFACE: face swap videos

    REFACE: face swap videos este o aplicație funny cu ajutorul căreia poți crea deep fakes.  Ai nevoie doar de un selfie, pe care aplicația îl integrează într-un videoclip din propria galerie. Poți scoate clipuri interesante sau amuzante, totul depinde de propria ta imaginație.

Cum limitezi timpul de utilizare pe WhatsApp, TikTok sau YouTube
Cum limitezi timpul de utilizare pe WhatsApp, TikTok sau YouTube

Dependența de telefonul cu Android începe să devină o problemă de sănătate psihică din ce în ce mai prevalentă și este aproape de a fi inclusă în manualele de psihiatrie. Timpul petrecut pe smartphone începe să ocupe din ce în ce mai mult ziua și mintea multora dintre noi. Pe…

Cum setezi aplicația implicită de mesagerie pe Android
Cum setezi aplicația implicită de mesagerie pe Android

Chiar dacă pare demodat sau implică o serie de costuri suplimentare, SMS-ul a rămas una dintre funcțiile de bază ale telefonului cu Android. Întotdeauna poți trimite un mesaj scurt atunci când nu ai acoperire de date. În schimb, nu este neapărat să păstrezi aplicația Android …