Cele mai bune aplicaţii Android pentru imobiliare

Să cumperi sau să închiriezi un apartament nu este foarte uşor. De multe ori dorinţele noastre nu se regăsesc în piaţă sau în suma de bani pe care o avem disponibilă. De asemenea, locuinţele cu preţuri decente de obicei se închiriază sau se vând foarte repede.

Din acest motiv este important ca atunci când îţi cauţi o nouă locuinţă să fii mereu atent la ultimele postări. Cu aplicaţiile pentru Android poţi verifica ultimele anunţuri chiar şi atunci când eşti pe drum. Astfel, atunci când doreşti să faci o tranzacţie imobiliară, instalează-ţi aceste aplicaţii pentru Android!

 1. Publi24

  Publi24

  În aplicaţia Publi24 găseşti anunţuri de imobiliare în funcţie de zonă, preţ şi numărul de camere. Aplicaţia este foarte bine organizată, având categorii pentru toate tipurile de imobile pe care le găseşti pe piaţa din România.

 2. HomeZZ.ro Anunturi Imobiliare

  HomeZZ.ro Anunturi Imobiliare

  HomeZZ este o aplicaţie creată special pentru investiţiile imobiliare. Astfel, poţi să o foloseşti atunci când îţi cauţi chirie, dar şi când vrei să cumperi un apartament. Este bine organizată şi uşor de folosit.

 3. Imobiliare.ro

  Imobiliare.ro

  Imobiliare.ro este aplicaţia dedicată site-ului omonim, unde găseşti cele mai bune oferte de vânzare, cumpărare şi închiriere de locuinţe a agenţiilor imobiliare. Această aplicaţie este dedicată tranzacţiilor imobiliare şi are foarte multe filtre care îţi vin în ajutor.

 4. OLX.ro- Anunturi gratuite

  OLX.ro- Anunturi gratuite

  OLX.ro este cea mai populară aplicaţie de vânzare/ cumpărare din România. Aceasta are o secţiune şi pentru vânzări imobiliare, ceea ce înseamnă că te poate ajuta să îţi găseşti locuinţă. Aplicaţia are categorii bine definite, filtre şi este uşor de utilizat. 

 5. Lajumate.ro

  Lajumate.ro

  Lajumate.ro îţi pune la dispoziţie anunţuri imobiliare din toate zonele ţării. În ciuda numelui, preţurile nu sunt înjumătăţite, însă, poţi găsi anunţuiri postate de proprietari, care te scutesc de anumite taxe. Aplicaţia este asemănătoare OLX.

Cele mai bune aplicaţii Android pentru imobiliare
Cele mai bune aplicaţii Android pentru imobiliare

Să cumperi sau să închiriezi un apartament nu este foarte uşor. De multe ori dorinţele noastre nu se regăsesc în piaţă sau în suma de bani pe care o avem disponibilă. De asemenea, locuinţele cu preţuri decente de obicei se închiriază sau se vând foarte repede. Din acest motiv…

5 motive pentru a-ți face cumpărăturile pe AliExpress
5 motive pentru a-ți face cumpărăturile pe AliExpress

AliExpress este cel mai mare magazin pentru shopping online. Cele mai recente statistici arată că site-ul AliExpress face de trei ori mai mulți bani decât Amazon și eBay la un loc. Milioane de oameni fac cumpărături de pe site zilnic, profitând de sutele de oferte. Desigur, s…