Cele mai bune aplicații Android pentru transferuri de bani internaționale

Transferurile bancare au devenit soluții integrate în serviciile online oferite de orice bancă. Problema e atunci când faci transferuri internaționale. Fie că ai un prieten care a rămas fără bani, fie că îi trimiți copilului care studiază în străinătate, aceste viramente pot fi destul de scumpe.

Însă companiile de fintech vin cu soluții inovatoare iar costurile de transfer devin din ce în ce mai mici. De asemenea, folosind o aplicație dedicată transferului internațional de bani, vei evita birocrația pe care trebuie să o suporți atunci când apelezi la servicii bancare.

Iată cele mai bune cinci aplicații Android dedicate transferului internațional de bani.

 1. PayPal

  PayPal

  PayPal este unul dintre cele mai vechi servicii de transfer de bani online. Este valabil în peste 100 de țări. Cu acesta poți trimite bani altui utilizator de PayPal, către un cont bancar sau poți face cu el direct cumpărături online. Tranzacțiile sunt securizate.

 2. Mobile Recharge, DTH, Shopping

  Mobile Recharge, DTH, Shopping

  Mobile Recharge, DTH, Shopping este o aplicație Android destinată transferului intern și internațional de bani. Suportă plățile internaționale, transferul către conturi curente, plăți instant. Aplicația are integrată și un serviciu destinat livrărilor de mâncare la domiciliu.

 3. TransferWise Money Transfer

  TransferWise Money Transfer

  TransferWise Money Transfer îți permite să trimiți bani oriunde, cu un comision mic. Poți face plăți către aproape orice magazin online, dar și să plătești facturile sau să virezi bani, toate cu un preț de până la 8 ori mai mic decât al băncilor.

 4. Payoneer

  Payoneer

  Aplicația Payoneer pentru Android lucrează cu peste 180 de monede naționale și este disponibilă în mai mult de 19 limbi. Banii se pot trimite direct în cont sau se pot scoate de la un bancomat folosind cardul.

 5. Revolut

  Revolut

  Revolut îți permite să scoți bani de la bancomat de oriunde din lume, folosind cardul pus la dispoziție. Poți transfera bani fără cost și plătești fără comisioane. Astfel, dacă vei călători peste graniță, Revolut este opțiunea perfectă pentru a transfera sau a primi bani.

Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni
Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni

Deși grupurile de WhatsApp sunt locuri excelente pentru a conversa cu familia, cu prietenii sau cu colegii, situația se poate schimba rapid. Pot deveni locuri toxice, în care membrii pot fi abuzați sau discuțiile se pot îndrepta spre subiecte nu tocmai plăcute. Câteodată, chi…

Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde
Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde

WhatsApp a lansat o nouă opțiune la care a lucrat mai bine de doi ani:  arhivarea permanentă a mesajelor. Momentan această funcție nouă se găsește doar în WhatsApp Beta, aplicația de test. Noua funcție are rolul de a clasa și de a trece pe silent toate conversațiile pe care l…

Ce e de făcut când YouTube nu merge pe telefonul cu Android
Ce e de făcut când YouTube nu merge pe telefonul cu Android

YouTube este una dintre aplicațiile care au devenit sinonime cu conținutul video. Este o resursă zilnică de fun, muzică sau de chestii serioase, precum tutoriale sau podcast-uri. Însă există momente în care YouTube nu funcționează pe telefonul cu Android. Iată câteva metode p…