Cele mai bune aplicații Android cu dark mode pe care să le instalezi

Android 10 a venit cu o sumedenie de opțiuni noi. Printre cele mai importante este suportul universal pentru dark mode. Orice aplicație care dispune de această opțiune va funcționa fără probleme.

Printre avantajele dark mode cele mai importante se numără:

 • Economisirea bateriei – în cazul în care telefonul are display OLED / AMOLED.
 • Menține ochii odihniți noaptea sau în condiții de lumină redusă.
 • Îmbunătățește experiența vizuală.

Iată, așadar, cele mai bune aplicații Android care dispun de opțiunea dark mode.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger este cea mai folosită aplicație de comunicare, cu peste un miliard de utilizatori activi zilnic. Pe lângă opțiunea de mesaje text poți trimite înregistrări audio și video, poți efectua apeluri de voce sau video și poți trimite orice fel de fișier.

 2. Messenger

  Messenger

  Messenger este aplicația de mesagerie oferită de Facebook, cu care se integrează perfect. Simplă și eficientă, permite trimiterea de mesaje, stickere, emoji sau apelurile video. Poți asocia contactele din agenda telefonului cu Messenger pentru a găsi mai ușor prietenii și cunoștințele.

 3. Instagram

  Instagram

  Instagram este o aplicație a Facebook special creată pentru publicarea și distribuirea fotografiilor prin telefonul cu Android sau iOS. În cadrul ei vei găsi atât o secțiune de mesaje directe, cât și foarte multe filtre și efecte pentru fotografii.

 4. Facebook

  Facebook

  Facebook este cea mai folosită aplicație social media. Prin ea te poți reconecta cu prieteni vechi dar poți și să cunoști lume nouă. Grupurile sunt dedicate persoanelor care împărtășesc un interes comun și pot servi ca platforme pentru proiecte.

 5. YouTube

  YouTube

  YouTube este platforma dedicată distribuirii de conținut video. Poți găsi muzică, filme independente, podcasturi sau emisiuni. De asemenea, aici îți poți încărca propriile creații. De asemenea, îți oferă topul videoclipurilor aflate în trending din regiunea ta, dar și alte videoclipuri grupate în funcție de interesele tale.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …