Cum să inițiezi apeluri video cu până la 50 de persoane pe Instagram cu Messenger Rooms

Facebook implementează populara funcție de apel video cu până la 50 de persoane prin Messenger Rooms, inclusiv pe Instagram. Această funcţie este disponibilă, odată cu updatarea aplicației de Instagram.

Săptămâna trecută am scris despre cum să inițiezi apeluri video cu până la 50 de persoane pe WhatsApp, folosind Messenger Rooms. Iar acum a venit momentul în care poți face acest lucru și pe Instagram.

Având în vedere că din ce în ce mai multă lume apelează la aplicații pentru a putea munci sau interacționa cu prietenii, fără să iasă în public, Facebook a implementat Messenger Rooms. Iar încetul cu încetul a creat această funcție și în aplicațiile deținute, precum Instagram și WhatsApp. Conferințele video cu până la 50 de persoane sunt utile atât pentru cei care lucrează de acasă, dar și pentru elevi sau pur și simplu persoane care vor să evite spațiile aglomerate pentru a socializa.

Cum să inițiezi apeluri video cu până la 50 de persoane pe Instagram cu Messenger Rooms

Acum poți să te vezi cu toți prietenii tăi, sau cu până la 50 dintre ei, pe Instagram, inițializând un apel video. Este cea mai sigură metodă de socializare, având în vedere climatul epidemiologic actual.

Pentru a iniția un apel video cu până la 50 de persoane pe Instagram trebuie să ai instalată și aplicația Facebook Messenger. Însă, dacă ai primit linkul poți să îl accesezi și din varianta desktop, dacă nu ai aplicația de Android instalată.

Ca să inițiezi apelul video prin Facebook Messenger trebuie să:

  • Intri în aplicația de Instagram și apoi în secțiunea de mesaje
  • Apasă pe camera video, prin care inițiezi apeluri video
  • Selectează Creează o cameră
  • Alege prietenii cărora vei să trimiți link-ul și apoi apasă butonul Gata
  • Copiază link-ul dacă vrei să îl trimiți altor prieteni și apoi intră în cameră
  • Apasă OK pentru a deschide Facebook Messenger

După ce ai urmat acești pași trebuie să aștepți ca prietenii tăi să intre în conferință. Și apoi, poți să te bucuri de compania lor fără să fie nevoie să ieșiți din casă.

  1. Messenger

    Messenger

    Facebook Messenger este o aplicație dedicată discuției cu prietenii din lista de Facebook. Are foarte multe opțiuni interesante printre care stories, transmiterea de imagini sau video sau apelurile de grup. Mai nou, poți iniția și apeluri video cu până la 50 de participanți. 

  2. Instagram

    Instagram

    Instagram este o aplicație de social media creată pentru a împărtăși conținut foto și video. Pe lângă faptul că poți interacționa cu prietenii tăi și conținutul postat de ei, poți să inițiezi apeluri video și să îți înfrumusețezi pozele.

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…

Cum descarci audio de pe Instagram
Cum descarci audio de pe Instagram

Instagram este o sursă nesfârșită de inspirație și conținut creativ, inclusiv clipuri audio pe care ai putea dori să le folosești în propriile tale proiecte video. Chiar dacă Instagram nu oferă o opțiune directă pentru descărcarea audio-urilor din Reels, există câteva metode …

Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?
Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?

TikTok Shop urmărește să transforme modul în care facem cumpărături online, combinând shopping-ul cu social media. Funcția poate ajuta la rămânerea la curent cu ultimele tendințe în modă, frumusețe și altele, dar vine și cu anumite riscuri. TikTok Shop este o platformă integr…

Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram
Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram

Ești curios să afli dacă poți vedea cine îți urmărește videoclipurile pe Instagram sau te întrebi dacă creatorii pot afla când le vizualizezi creațiile? Ei bine, în acest ghid vom explora opțiunile disponibile pe Instagram pentru a înțelege mai bine cine interacționează cu vi…