Nou update Facebook: Cum să îl obții alături de tema Dark Mode

Facebook a lansat o nouă versiune pentru desktop și poate fi folosită de toți utilizatorii. Încă din 2019, Facebook a început să facă schimbări de design atât pentru versiunea desktop cât și pentru cea de Android. Astfel, a apărut tema Dark Mode dar și spațierea dintre postări, cel puțin pentru utilizatorii Android.

Deși această schimbare a fost anunțată în urmă cu un an, abia acum avem acces la ea. Prin urmare, există posibilitatea să nu ți se pară ceva ieșit din comun, pentru că probabil ai mai văzut noua temă postată pe diferite site-uri, inclusiv pe al nostru. Dar una este să vezi poze și alta, să te bucuri chiar tu de noul update, dar și de Dark Mode. 

Cum instalezi noul update Facebook pe desktop

Nu te speria, nu trebuie să descarci nimic pentru a instala noua temă. Trebuie doar să apeși câteva butoane, având în vedere că această funcție a fost lansată oficial.

  • Intră în Serări
  • Apasă Switch to New Facebook

Iar în cazul în care nu îți place noul update Facebook, poți să te întorci oricând la varianta clasică. Pentru a trece la versiunea Dark Mode pe Facebook pentru desktop trebuie să:

  • Mergi la Setări
  • Activezi Dark Mode

Unii utilizatori primesc anunțul de la Facebook pentru a schimba noua temă automat. În cazul în care ai refuzat atunci, poți să urmezi pașii pentru a schimba tema. De asemenea, dacă schimbi tema pentru desktop, nu se va schimba și pe Android.

Cum schimbi tema Facebook pe Android

Noul update Facebook pentru Dark Mode este accesibil și pe Android. Și poți să îl accesezi la fel de simplu ca pe desktop. Și pe Android poți reveni la tema clasică, în cazul în care nu îți place. Pentru a accesa Dark Mode pe Android trebuie să:

  • Mergi la setări, cele trei linii orizontale din partea de sus a ecranului
  • Seletează Dark Mode

Cum accesezi Dark Mode pe Messenger de pe Android

Și pe Messenger te poți bucura de tema Dark Mode. Dacă pe desktop update-ul face schimbările inclusiv în messenger, pe Android, trebuie, deocamdată, să le introduci manual. Iată cum accesezi Dark Mode pe Messenger pentru Android.

  • Apeși de Poza ta care te va trimite la setările de profil

Cu siguranță Facebook va veni cu noi update-uri și pentru utilizatorii de Android. Dar, deocamdată noua temă este principala modificare.

Tu ce părere ai despre noul update Facebook? Scrie-ne în comentarii!

  1. Facebook

    Facebook

    Facebook este o aplicația prin care poți să accesezi contul de pe platforma de social media. Aceasta oferă o serie de avantaje utilizatorilor, precum interacțiunea cu alte persone, partajarea de poze și informații și urmărirea instituțiilor sau a altor utilizatori.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…