Cele mai bune 5 aplicații fitness pentru Android de folosit când stai în carantină

A intrat în vigoare carantina generală pentru oprirea pandemiei COVID-19. Din nefericire, trebuie să stăm în casă pentru a limita numărul de îmbolnăviri.Asta nu înseamnă că trebuie să devenim leneși sau să ne pierdem sănătatea.

Exercițiile fizice fac bine și corpului, și mințiiFitness-ul trebuie să devină program zilnic, chiar dacă suntem izolați din cauza noului coronavirus. Iar dacă nu știi de unde să începi, iată cele mai bune cinci aplicații Android pentru a face exerciții fizice în timpul carantinei.

  1. 6 Pack Abs in 30 Days - Abs Workout

    6 Pack Abs in 30 Days – Abs Workout

    6 Pack Abs in 30 days – Abs Workout este aplicația cu care să te pregătești de vară. Când se va ridica starea de izolare, tu deja vei avea un aspect mult mai suplu și vei fi pregătit de plajă. Ai la dispoziție programe specifice pentru a da jos grăsimea de pe abdomen pe trei nivele, totul desfășurat pas cu pas.

  2. Home Workout - No Equipment

    Home Workout – No Equipment

    Home Workout – No Equipment este antrenorul tău personal de fitness, atunci când stai acasă. Programată pentru toate tipurile de bodybuilding, cu această aplicație Android poți lucra toate grupele de mușchi. Mai ai la dispoziție programe de dietă, exerciții de încălzire și stretching și, mai ales, poți ține evidența antrenamentelor efectuate.

  3. Antrenamente zilnice GRATUITE

    Antrenamente zilnice GRATUITE

    Antrenamente zilnice GRATUITE te ajută să îți păstrezi rutina zilnică de exerciții, din confortul propriei locuințe. Lucrează-ți mușchii de pe abdomen, coapse, fese, brațe, dar fă și exerciții cardio, toate cu exemple. Completează cu pilates, stretching sau kettlebell.

  4. Workout for Women - Female Fitness, Lose Weight

    Workout for Women – Female Fitness, Lose Weight

    Workout for Women – Female Fitness, Lose Weight este o aplicație Android pentru fitness destinată femeilor. Cu exerciții fitness și cu recomandări specifice de dietă, folosind această aplicație nu ai nevoie de niciun aparat suplimentar. Fiecare exercițiu este exemplificat, ai remindere și se sincronizează cu Google Fit.

  5. Fitness Trainer FitProSport

    Fitness Trainer FitProSport

    În aplicația Android Fitness Trainer FitPro Sport ai exemplificate mai mult de 150 de exerciții simple și eficiente pentru a te menține în formă de acasă. Planurile sunt concepute separat pentru bărbați și pentru femei iar exercițiile se bazează pe principiul calisthenics, adică folosirea propriei greutăți pentru a slăbi.

Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android
Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android

Menținerea unui stil de viață sănătos poate fi o provocare, mai ales dacă ai un program agitat și a tentații culinare la fiecare colț. Din fericire, tehnologia vine în ajutorul nostru prin oferirea unei game largi de aplicații de nutriție pentru Android, concepute pentru a ne…