Schimbă timpul de expirare a ecranului și a modului de veghe pe Android

Dacă îți dorești ca telefonul tău mobil să stea deschis mai mult timp poți să modifici temporizarea sau să instalezi o aplicație care să te ajute în acest sens.

Este foarte deranjant ca atunci când citești ceva să ți se închidă ecranul telefonului mobil. Dar nu numai atunci. Și când joci un joc și aștepți ca personajul să ajungă într-un loc sau să termine o bătălie mai lungă, poți să te trezești că ți se închide ecranul telefonului.

Acest lucru se întâmplă pentru că, de obicei, producătorii de telefoane vor să prelungească durata de viață a bateriei. Din păcate, nimeni nu ia în considerare faptul acesta se închide atunci când tu nu îți dorești.

Cum schimbi temporizarea modului de veghe pe telefonul cu Android?

Ei bine, există și o veste bună! Poți să schimbi temporizarea ecranului de veghe sau lock screen, astfel încât telefonul tău să nu se mai închidă atât de repede. Iar pașii pe trebuie să îi urmezi sunt destul de simpli.

  • Intră în meniul Setări
  • Selectează Afișare
  • Apoi apeși Timp de expirare ecran
  • Selectează timpul maxim de expirare a ecranului

Din păcate, majoritatea producătorilor de telefoane mobile reduc temporizarea ecranului la 10 minute. Însă, poți să optezi pentru o aplicație care să îți permită mai multă libertate, pentru a face setările de care ai nevoie. Desigur, vei găsi o listă mai jos.

Ție la ce interval de timp ți se închide ecranul? Scrie-ne în comentarii!

  1. Wakey: Keep Your Screen Awake

    Wakey: Keep Your Screen Awake

    Wakey îți permite să mărești timpul de expirare a ecranului, să folosești telefonul la luminozitate maximă și să îi acorzi acestuia toate resursele grafice necesare pentru a juca jocuri solicitante. Este o aplicație foarte practică atât pentru gameri dar și pentru cei care citesc pe telefon.

  2. Caffeine

    Caffeine

    Caffeine este o aplicație simplă, ușor de navigat care îți permite să prelungești la infinit timpul de expirare a ecranului. Aceasta are funcții predefinite pentru 10, 30 și 60 de minute, dar poți schimba setările cu ușurință. Caffeine este o aplicație open source și gratuită.

  3. Keep Screen Awake

    Keep Screen Awake

    Keep Screen Awake, după cum ăi spune și numele, este o aplicație care îți prelungește timpul de expirare a ecranului. Aceasta are un widget pentru a accesa funcțiile mai ușor. Are șase setări de timp predefinite, însă poți să înregistreziu unele noi prin gesturi simple.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…