Cele mai bune aplicații Android din August 2019: MyEdenred Romania, Servicii Google Play pentru RA

Aplicațiile pentru Android îți fac viața mai ușoară, fără îndoială. Fie că ai nevoie să afli câte tichete de masă mai ai disponibile, fie atunci când cauți ceva pe Google și vrei ca rezultatele să fie mai concise sau pur și simplu dacă vrei să îți faci un selfie amuzant.

Dacă ești un dezvoltator Android, există aplicații ce conțin SDK-uri, prin care poți lucra direct pe telefonul mobil cu Android, fără să mai fie nevoie să folosești calculatorul. Iată, așadar, cele mai bune aplicații pentru Android ale lunii august 2019.

 1. MyEdenred Romania

  MyEdenred Romania

  MyEdenred Romania este o aplicație cu care poți accesa în siguranță datele despre cardul Edenred. Poți afla codul pin, soldul, istoricul tranzacțiilor, poți să-ți blochezi cardul, primești alerte cu sumele care expiră în 30 de zile și ai acces la harta comercianților care acceptă cardul Edenred.

 2. Servicii Google Play pentru RA

  Servicii Google Play pentru RA

  Servicii Google Play pentru RA este platforma Google pentru cei care dezvoltă aplicații de tipul Augmented Reality (AR). Aplicația este un SDK (software developer kit) cu care poți îmbina experiența din lumea reală cu elemente virtuale. Spre exemplu, într-o expoziție atunci când plasezi camera în dreptul unui exponat, îți pot apărea mai multe date despre autorul operei sau despre obiectul din fața ta.

 3. Face Master App - carton emoji

  Face Master App – carton emoji

  Face Master Appcarton emoji îți transformă fotografiile în portrete de desen animat. Poți transforma selfie-urile în sketch-uri, acuarelă, pictură în ulei, sau multe alte stiluri. Aplicația are integrate o mulțime de filtre pentru ca imaginile să iasă perfect.

 4. Google Go

  Google Go

  Google Go este o aplicație de căutare care îți oferă rezultate optimizate și cu care poți salva cu până la 40% din traficul de date utilizat. Are integrate comenzi vocale, precum și redare audio a rezultatelor și chiar ale paginilor web. Poate face și traducere direct cu camera.

 5. OnLog

  OnLog

  OnLog este o aplicație utilitară pentru WhatsApp cu care poți genera rapoarte din care să afli când a fost un utilizator online, câte minute a stat online, ce status are, precum și alte aspecte. Funcționează și cu numere blocate.

 6. WhatsAgent - Online Tracker

  WhatsAgent – Online Tracker

  WhatsAgent este una dintre cele mai bune aplicații Android pentru a afla când cineva intră pe WhatsApp. WhatsAgent îți generează rapoarte detaliate despre mai multe numere care au intrat online, ești notificat atunci când intră pe WhatsApp și dacă ai fost blocat.

Cele mai bune aplicații Android pentru a învăța programare
Cele mai bune aplicații Android pentru a învăța programare

Dacă vrei să înveți să codezi, Android este o platformă excelentă pentru a începe. Există o mulțime de aplicații excelente disponibile care te pot ajuta să înveți elementele de bază și să începi să scrii cod. În această postare, îți vom prezenta câteva dintre cele mai bune ap…

Cum dai mute unui utilizator pe Instagram
Cum dai mute unui utilizator pe Instagram

Ai în listă un cont în lista de Instagram cu ale cărui postări nu rezonezi. Este în regulă – cu toții cunoaștem un asemenea personaj. Din fericire, poți da mute utilizatorilor de Instagram ale căror postări te deranjează sau îți poluează lista. Din câteva click-uri nu î…

Ce este WhatsApp Proxy și cum se folosește
Ce este WhatsApp Proxy și cum se folosește

Ai fost vreodată în situația în care ai dorit să utilizezi WhatsApp, dar ți s-a refuzat accesul din cauza restricțiilor geografice? Poate fi o experiență incredibil de frustrantă, mai ales dacă aplicația de chat este principala sursă de comunicare cu familia și prietenii pent…

Cum creezi un sondaj pe WhatsApp
Cum creezi un sondaj pe WhatsApp

Cauți o modalitate distractivă și ușoară de a obține rapid răspunsuri de la familia, prietenii sau colegii tăi? Sondajele sunt o modalitate excelentă de a aduna rapid informații pe WhatsApp. Nu numai că sunt simplu de configurat, dar adaugă și un element interactiv care îi me…

Cum recuperezi un cont dezactivat de Instagram
Cum recuperezi un cont dezactivat de Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare rețele social media. Fie că îl folosești pentru a vedea ce fac prietenii sau pentru promovare, pierderea sau închiderea contului este un scenariu de coșmar. Pe lângă pierderea unor cunoștințe cu care era singurul mijloc de comunicar…