Cele mai bune jocuri Android din iulie 2019: Jelly Shift, Taxi Game 2

Găsește inspirație într-un joc Android de tip tycoon sau relaxează-te cu unul de tip arcade. Dacă vrei să pierzi vremea câtă vreme aștepți o cafea la terasă sau dacă vrei să omori timpul între două ședințe, jocurile pentru telefonul cu Android din luna iulie 2019 sunt sursa ta de relaxare cea mai la îndemână.

  1. Jelly Shift

    Jelly Shift

    Jelly Shift este un joc de îndemânare, perspicacitate și planificare. Trebuie să dai bucății de jeleu o formă inițială corectă pentru a putea naviga printre obstacole. Imprimă-i destulă viteză și apoi lovește-l de pereți pentru a-și schimba forma, în funcție de obstacolele care apar.

  2. Taxi Game 2

    Taxi Game 2

    Taxi Game 2 este unul dintre cele mai bune simulatoare auto pentru Android. Dezvoltă-ți aptitudinile de șofer de taxi și construiește-ți imperiul. Cumpără mașini noi, asigură dispeceratul și extinde-ți zona de acțiune din oraș. Trebuie să ai grijă să iei pasagerii la timp, să îi duci în siguranță la destinație și să respecți regulile de circulație.

  3. Line Color

    Line Color

    Cu Line Color 3D trebuie să vopsești drumul. Apasă la pornire și ține apăsat, navigând și evitând obstacolele. Are opțiuni foarte bune pe care le poți obține pe bază de subscripție, printre care mai mulți bani la level-up, personaje rare, 250 de bănuți bonus zilnic și eliminarea reclamelor din joc.

  4. Battle Disc

    Battle Disc

    Battle Disc ne aduce aminte de jocul de hochei pe masă, însă este mult mai dezvoltat. Trebuie să lansezi discul și să elimini toată apărarea adversarului, fără ca acesta să prindă discul. Dacă îl prinde, îl va trimite înapoi și atunci tu va trebui să te aperi.

  5. Mr Bullet - Spy Puzzles

    Mr Bullet – Spy Puzzles

    Mr. Bullet – Spy Puzzle este un joc cu spioni pentru telefonul cu Android. Ochește și trage cu pistolul pentru a elimina inamici, ninja și infractori. Călătorește în zone noi, salvează ostatici și activează Misiunile Epice. Este un joc plin de acțiune, în care îndemânarea trebuie să se combine cu inteligența pentru a duce misiunile la bun sfârșit.

  6. OnPipe

    OnPipe

    În jocul OnPipe trebuie să distrugi lucrurile care vin spre tine, dar trebuie să eviți obstacolele. Joc distructiv, te va ține în priză și îți va solicita toată concentrarea de care poți da dovadă. Adună porumb, piatră sau frunze și vinde-le pentru a debloca cele mai mișto caracteristici ale jocului. Este simplu, amuzant, ușor de controlat, are efecte vizuale impresionante și o grămadă de chestii pe care să le tai.

  7. Dealer's Life Lite - Your Pawn Shop

    Dealer’s Life Lite – Your Pawn Shop

    Dealer’s Life – Your Pawn Shop este un joc tycoon care oferă o experienţă unică, în care trebuie să determini clienții să cumpere și să vândă obiecte în avantajul tău. Trebuie să îți pui în joc toate skillurile de negociator și să îți creezi un imperiu al caselor de amanet. Colectează cele mai valoroase obiecte, vinde-le mai departe cu profit, însă ai grijă să eviți lucrurile contrafăcute.

  8. Park It!

    Park It!

    Park It! îți va oferi într-un joc pentru Android toată experiența orașului aglomerat. Câte mașini poți parca, în cel mai scurt timp? Ferește-te de trenuri și calculează mișcările platformei mobile. Îți va pune la încercare toate reflexele și coordonarea de care poți da dovadă.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…