WhatsApp Analytics: Aplicații de Android pentru analiza istoricului de conversații

Cât timp pierd pe WhatsApp? Sunt convorbirile mele cu adevărat importante? Cum pot ține cont câtă vreme stau pe chat? Iată câteva întrebări la care trebuie să îți răspunzi cu sinceritate. Dacă a petrece timp pe WhatsApp nu este în sine un lucru rău, a pierde ore întregi din viață angajat în conversații mai mult inutile este, cu siguranță, rău și contraproductiv pentru tine.

Din fericire, există aplicații care îți pot analiza conversațiile de WhatsApp și care chiar îți pot spune cine e online și cine nu din lista ta de contacte. Fă acest lucru cu grijă, în schimb. Aceste aplicații nu îți oferă protecția datelor tale personale sau ale celor cu care ai vorbit pe WhatsApp.

GroupWize îți spune ce se întâmplă pe contul tău de WhatsApp

Cu GroupWize poți rula statistici atât pentru grupurile de WhatsApp în care te afli, cât și pentru conversațiile private. De asemenea funcționează și pentru alte aplicații, precum Line, groupMe, Slack sau Viber. Printre parametrii analizați de GroupWize se numără:

  • Cele mai populare emoji utilizate.
  • Numărul de zile consecutive în care cineva nu ți-a dat un mesaj.
  • Numără anumite cuvinte dintr-o anumită arie semantică.
  • Numără mesajele amuzante bazate pe reacții gen lol, haha, sau emoji folosite în acest context.
  • Orele din noapte la care conversezi cel mai des.

Analyzer for WhatsApp te ajută să vezi datele într-un mod profesional

Dacă dorești să ai o imagine de ansamblu asupra discuțiilor pe care le porți pe WhatsApp, poți încerca Analyzer for WhatsApp. Această aplicație îți oferă date la nivelul întregului chat dar și pe fiecare participant. Oferă grafice interactive, având posibilitatea de a vedea cei mai activi participanți, cele mai folosite cuvinte, ora cu cea mai mare activitate.

WhatsCloud este pentru conversații 1 la 1

Pentru analiza conversațiilor individuale, una dintre cele mai apreciate aplicații este WhatsCloud. Cu aceasta obții grafice ușor de citit și de interpretat din care vei afla ziua din săptămână în care conversezi cel mai mult cu cineva, cei mai activi interlocutori dar și frecvența medie a mesajelor trimise sau primite.

Tu cât timp petreci zilnic pe WhatsApp? Lasă-ne răspunsul într-un comentariu!

  1. GroupWize - Chats Analysis

    GroupWize – Chats Analysis

    GroupWize este o aplicație de statistici pentru WhatsApp și alte aplicații de chat. Cu aceasta poți rula statistici la nivelul grupurilor sau al conversațiilor individuale pentru a măsura reacțiile partenerilor de conversație precum și domeniile de interes care vă aprind discuțiile.

  2. Analyzer for WhatsApp

    Analyzer for WhatsApp

    Analyzer for WhatsApp este aplicația de care ai nevoie pentru o analiză generală a chatului. Aceasta produce grafice pentru fiecare convorbire sau grup în parte iar tu poți vedea cât ai stat pe chat, ce subiecte s-au dezbătut cel mai mult sau câte imagini și filmulețe au trecut prin acea conversație.

  3. WhatsCloud

    WhatsCloud

    WhatsCloud este o aplicație care permite analiza statistică a timpului petrecut pe WhatsApp, a activității depuse și a celor mai activi utilizatori din lista ta. Poți afla și cele mai folosite cuvinte din diagramele și graficele pe care le generează.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…