Cele mai bune jocuri pentru Android în mai 2019: Color Hole 3D, Traffic Run!

image 2 of Cele mai bune jocuri pentru Android în mai 2019

Cele mai populare jocuri din luna mai sunt diverse şi foarte distractive. Jocuri de tip arcade, relaxate, tip casino în care îţi încerci norocul, jocuri cu maşini, în care îţi testezi reflexele, jocuri de strategie în care dezvolţi lumi şi idle clicker, în care faci bani şi îţi dezvolţi afacerea sunt cele mai descărcate în această lună. Iată o listă cu cele mai bune jocuri pentru Android în mai 2019.

  1. Color Hole 3D

    Color Hole 3D

    Color Hole 3D este un joc arcade foarte captivant care oferă o experienţă vizuală relaxantă. Se joacă foarte simplu. Trebuie să bagi bilele albe în gaură. Pe măsură ce înaintezi în joc, nivelul de dificultate dar şi de distracţei se măreşte. Color Hole 3D merită încercat!

  2. Traffic Run!

    Traffic Run!

    Traffic Run! oferă posibilitatea jucătorilor de a conduce o maşină, la fel ca în viaţa reală. Scopul jocului este să finalizezi nivelul respectând regulile de circulaţie şi fără să loveşti pietoni sau alte obstacole.  Grafica este asemănătoare desenelor animate, ceea te te va distra. Cu Traffic Run! îţi testezi reflexele, distrându-te.

  3. Scratch Day

    Scratch Day

    Dacă îţi plac jocurile de noroc sau să răzuişeti lozuri, Scratch Day este jocul perfect pentru tine. Zilnic ai la dispoziţie lozuri pe care trebuie să le răzuieşti. Unele sunt câştigătoare, aletele nu. Scratch Day intră în categoria jocurilor Cazino. Încearcă-ţi norocul cu Scratch Day.

  4. Archero

    Archero

    Archero este un joc de acţiune care te va ţine lipit de ecranul telefonului. Personajul tău trebuie să câştige lupte şi să îndeplinească misiuni pentru a înainta în nivel. Grafica de tip arcade aduce un plus de savoare jocului. Monştrii sunt diverşi, provocările sunt complexe, ceea ce înseamnă cu nu te vei plictisi deloc.

  5. Durango: Wild Lands

    Durango: Wild Lands

    Durango: Wild Lands este un joc de strategie şi acţiune complex în care trebuie să stabileşti o civilizaţie în timpuri preistorice. Construieşti, vânezi, înmulţeşti populaţia, explorezi teritorii noi, te lupţi cu clanuri vecine, faci alianţe şi domesticeşti dinozauri, sunt unele dintre funcţiile pe care Durango le are. Durango: Wild Lands te ţine legat de ecranul telefonului pentru că mereu ai ceva de făcut în joc. Toţi cei cărora le place să construiască civilizaţii vor aprecia Durango: Wild Lands.

  6. Factory Inc.

    Factory Inc.

    Factory Inc. este un joc de simulare bazat pe click-uri care creează dependenţă. Upgradează maşinăriile pentru a face mai multe produse într-o perioadă mai scurtă de timp. Angajează manageri care automatizează fabrica. În Factory Inc. trebuie să îţi măreşti afacerea şi să câştigi cât mai mulţi bani. Factory Inc. este un idle clicker cu care te poţi distra oricând, chiar şi atunci când eşti offline.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…