Cele mai bune jocuri pentru Android în aprilie 2019: AFK Arena, Words Of Wonders

image for top jocuri aprilies

Luna aprilie a adus în prim plan o nouă serie de jocuri fascinante. În topul acestei luni regăsim jocuri de aventură, jocuri educative cu cuvinte, dar și jocuri cu mașini.

Încearcă jocurile pe rând și postează un comentariu cu topul tău personal.

  1. AFK Arena

    AFK Arena

    AFK Arena este un joc de acțiune cu cărți. Jucătorii pot să construiască echipe și să crească nivelul de experiență cu ajutorul premiilor AFK. Alătură-te jucătorilor din întreaga lume într-un joc de fantezie.

  2. Words Of Wonders

    Words Of Wonders

    Un joc de cuvinte care te va ajuta să îți dezvolți cunoștințele de limbă engleză. Descoperă cuvintele ascunse sau folosește-te de indicii pentru a reuși să rezolvi enigma. Testează diferitele grade de dificultate.

  3. Twist Hit!

    Twist Hit!

    Încearcă să salvezi toată pădurea! Umple inelele pentru a se planta noi copaci și pentru salva pădurea. Ai grijă la obstacole și încearcă să plantezi câți mai mulți copaci pentru a reuși să dobori recordurile existente.

  4. Kick the Buddy: Forever

    Kick the Buddy: Forever

    Intră în aventuri spectaculoase alături de Buddy. Vei avea ocazia să să experimentezi lucruri noi și să arunci în aer bombe. Folosește armele pentru a-l ajuta pe Buddy să îndeplinească misiunea. Nu uita să îi alegi un stil vestimentar cât mai cool.

  5. Clean Road

    Clean Road

    Chiar dacă primăvara își face simțită prezența, jocul Clean Road și-a făcut un loc în topul lunii aprilie. Testează-ți abilitățile de deszpăzire și condu un plug pentru a curăța drumurile de zăpadă, înainte să se producă blocaje și accidente.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …