Ziua Limbii Spaniole: învață spaniola cu 5 aplicații Android

image for ziua limbii spaniole

În fiecare an, pe data de 23 aprilie este aniversată Ziua Limbii Spaniole.

În lumea multiculturală din zilele noastre bariera limbii nu mai este un obstacol. Astăzi, oricine are acces și poate învăța limba dorită fără a apela la profesori particulari. Pentru a aniversa Ziua Limbii Spaniole, îți prezentăm 5 aplicații Android prin care vei putea învăța limba spaniolă. 

  1. Duolingo Test Center

    Duolingo Test Center

    Cu ajutorul aplicației Duolingo vei putea să îți perfecționezi cunoștințele de limbă spaniolă, dar nu numai. În cadrul acesteia vei găsi teste, sfaturi și cursuri pentru a învăța diferite limbi străine, precum: spaniolă, italiană, franceză, chineză, germană etc.

  2. Learn Languages with Memrise

    Learn Languages with Memrise

    Învață limbi străine cu Memrise, în timp ce te joci. Cu ajutorul unui joc interactiv vei reuși să acumulezi noi cunoștințe de limbi străine. În cadrul acestui joc vei putea învăța franceză, spaniolă, japoneză, turcă, italiană și multe altele.

  3. Learn Spanish - Speak Spanish

    Learn Spanish – Speak Spanish

    Aplicația educațională Busuu este specializată în predarea limbilor străine utilizatorilor. Aceasta oferă cursuri pentru limba spaniolă, franceză, germană, italiană, dar și altele. Aici vei regăsi lecții atât pentru începători cât și celor mai avansați.

  4. Learn Languages: Rosetta Stone

    Learn Languages: Rosetta Stone

    Învață limbi străine cu ajutorul aplicației Rosetta Stone. Vei avea ocazia să înveți limbile mult dorite fără a mai fi nevoie să apelezi la profesori particulari. Învață limbi precum franceză, spaniolă, chineză, germană și multe altele.

  5. Learn Spanish with MosaLingua

    Learn Spanish with MosaLingua

    Cu aplicația MosaLingua vei putea să înveți limba spaniolă sau doar să te perfecționezi. Astfel, vei avea propriul tău profesor de limbă spaniolă direct în buzunar, pe care îl vei putea folosi în timpul liber sau de oricâte ori ai nevoie.

Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android
Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android

Dacă ești un fan al șahului, atunci sunt șanse să știi că nu există nimic ca emoția de a-l juca pe un telefon cu Android. De la personalizarea diferitelor piese de pe tablă până la crearea propriilor strategii și mutări unice, aplicațiile de șah deschid o lume cu totul nouă a…