Ziua limbii chineze: aplicații pentru a învăța să vorbești chineza

image for ziua limbii chineze

Ziua limbii chineze este sărbătorită anual pe data de 20 aprilie. Pentru a aniversa cum se cuvine această zi, îți prezentăm cele mai bune aplicații care te învață vorbești limba chineză. 

Încearcă-le pe rând și vei reuși să vorbești limba chineză într-un timp record.

  1. Memrise: Free, Fun, Learning

    Memrise: Free, Fun, Learning

    Te-ai gândit vreodată că vei avea ocazia să înveți limba chineză gratuit? Descarcă aplicația Memrise și urmează cursurile pentru a învăța limba chineză. Într-un timp record vei reuși să îți surprinzi prietenii și să vorbești în chineză.

  2. Pleco Chinese Dictionary

    Pleco Chinese Dictionary

    Dicționarul Pleco este foarte util atunci când vrei să afli diferite cuvinte sau expresii în limba chineză. Practic, cu ajutorul acestui dicționar vei putea să formezi expresii și fraze în limba chineză.

  3. Chineză: Ghid de conversație

    Chineză: Ghid de conversație

    Dacă vrei să descoperi tainele limbii chineze instalează această aplicație. Cu ajutorul acesteia vei reuși să înveți cum să porți o conversație în limba chineză: de la un banal salut la o conversație fluentă.

  4. Chinese HSK Level 1 lite

    Chinese HSK Level 1 lite

    Limba chineză poate pare foarte grea și inaccesibilă. Cu ajutorul aplicației Chinese HSK vei avea oportunitatea să studiezi limba chineză gratuit. Învață primele cuvinte în chineză și avansează până la conversații ample.

  5. Learn Chinese Mandarin Free

    Learn Chinese Mandarin Free

    Odată cu instalarea aplicației Learn Chinese Mandarin vei avea propriul tău „profesor” virtual. Urmează lecțiile pentru limba chineză și învață să conversezi într-un timp record. Aplicația este intuitită și ușor de folosit.

Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android
Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android

Dacă ești un fan al șahului, atunci sunt șanse să știi că nu există nimic ca emoția de a-l juca pe un telefon cu Android. De la personalizarea diferitelor piese de pe tablă până la crearea propriilor strategii și mutări unice, aplicațiile de șah deschid o lume cu totul nouă a…