Cele mai bune jocuri pentru Android în martie 2019: Coin Master, The Big Capitalist 3

Image 2 Cele mai bune jocuri pentru Android în martie 2019: Coin Master, The Big Capitalist 3

O mulțime de jocuri atractive au intrat în competiția pentru topul jocurilor. Echipa AndroidListe a stabilit topul jocurilor în funcție de numărul de descărcări, astfel că cel mai jucat joc este Coin Master. În top 5 intră două jocuri care te vor ajuta să îți exersezi cunoștințele de limbă engleză, dar și un joc cu arcași și unul în care te vei tranforma într-un om de afaceri.

  1. Coin Master

    Coin Master

    Construiește un imperiu viking! Testează-ți abilitățile de pirat, hippie, rege, luptător și viking în numeroasele călătorii în timp și în ținuturi magice. Câștigă cât mai multe monede pentru a reuși să construiști un imperiu.

  2. The Big Capitalist 3

    The Big Capitalist 3

    Acest joc îți vor testa abilitățile de antreprenor. Vei începe de la munca de jos și vei stoarce lămâi, pentru ca apoi să crești găini și să vinzi ouă. Depinde de tine cum investești banii câștigați pentru a evolua financiar cât mai repede.

  3. Words Story - Addictive Word Game

    Words Story – Addictive Word Game

    Word Story este un joc de tip ghicitoare. Urmărește cu atenție toate indicațiile oferite și scrie cuvântul care se potrivește. Literele de pe ecran te vor ajuta să stabilești cuvântul potrivit, tot ce trebuie este să le ordonezi corect.

  4. Arcașii 2

    Arcașii 2

    Cea de-a doua versiune a jocului Arcașii îți oferă noi aventuri unice. Trage cu arcul cât mai repede și mai precis pentru a doborâ toți inamicii, înainte ca aceștia să reușească să te țintească. Nimerește câți mai mulți inamici pentru a stabili noi recorduri.

  5. Hangman in English

    Hangman in English

    Ai ocazia să își testezi cunoștințele de limbă engleză cu unul dintre cele mai populare jocuri, spânzurătoare. Atenție, toate cuvintele jocului sunt în limba engleză, astfel vei putea să îți exersezi cunoștințele într-un mod plăcut.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…