Cele mai bune aplicații pentru Android în ianuarie 2019: Prognoza meteo, Slack

Image 1 Cele mai bune aplicații pentru Android în ianuarie 2019: Prognoza meteo, Slack

La începutul anului, o sumedenie de aplicații dedicate dispozitivelor cu sistem de operare Android au concurat pentru topul lunii ianuarie.

În primul top al anului 2019 și-au câștigat locul aplicații utile pentru comunicarea online, dar și pentru rezolvarea unor erori. Testează toate aplicațiile și alcătuiește propriul top, nu uita să îl postezi într-un comentariu.

  1. Prognoza meteo

    Prognoza meteo

    Nu te mai lăsa surprins de temperaturile scăzute sau de precipitațiile căzute, urmărește prognoza meteo și fii informat. Prin această aplicație vei fi mereu la curent cu informațiile meteorologice din zona în care te afli, dar nu numai.

  2. Slack

    Slack

    Aplicația de comunicare Slack permite utilizatorilor să schimbe informații și/sau atașamente. Aceasta este ideală pentru crearea de grupuri de lucru/prieteni  prin intermediul cărora vei putea comunica mult mai ușor.

  3. LimeBike - Your Ride Anytime – Bike Sharing App

    LimeBike – Your Ride Anytime – Bike Sharing App

    LimeBike este o aplicație internațională de bike sharing. Indiferent dacă te afli în orașul natal sau ești într-o vacanță într-o altă țară, folosește aplicația LimeBike pentru a putea vedea dacă sunt biciclete disponibile în zonă.

  4. Wifi Fixer

    Wifi Fixer

    Aplicația Wifi Fixer este tehnicianul tău virtual în momentul care ai probleme cu rețeaua de internet Wifi. Testează viteza și conexiunea internetului Wifi și repară erorile care te împiedică să te conectezi online.

  5. Telefon

    Telefon

    Actualizează aplicația Telefon pentru telefoanele Android și vei îmbunătăți calitatea apelurilor, controlul și protecția împotriva spamului, blocarea apelurilor și vizualizarea/blocarea ID-ului unui apelant.

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…