5 aplicații pentru a-ți îndeplini planurile pentru 2019

image for anul nou plans

La finalul anului 2018 este momentul prielnic să ne facem planuri pentru noul an – 2019. Pentru a reuși să ducem la capăt planurile ne putem folosi de o serie de aplicații utile.

În cadrul acestui articol vă prezentăm cinci dintre acestea, care vă pot ajuta să evoluați în cadrul carierei, dar și pe plan personal.

  1. Wunderlist: To-Do List & Tasks

    Wunderlist: To-Do List & Tasks

    Aplicația Wunderlist te ajută să rămâi organizat și să gestionezi mai bine sarcinile avute. Poți să îți faci liste de cumpărături sau liste cu memento-uri pe care le poți partaja cu colegi.

  2. Duolingo Test Center

    Duolingo Test Center

    Dacă dorești să avansezi în cadrul carierei este cazul să înveți o limbă străină. Cu ajutorul Duolingo vei putea învăța limbi străine precum: engleza, germana, italiană, spaniolă, dar și altele.

  3. Endomondo Running Cycling Walk

    Endomondo Running Cycling Walk

    Cu ajutorul aplicației Endomondo vei putea rămâne în formă și în cadrul noului an. Monitorizează activitățile fizice efectuate și compară rezulatele pentru a te stimula să evoluezi cu fiecare antrenament realizat.

  4. eJobs - Candidati

    eJobs – Candidati

    Dorești să îți schimbi locul de muncă în noul an? Nu pierde timpul și analizează oferta locurilor de muncă disponbile în cadrul aplicației eJobs. Crează un profil și aplică la joburile mult visate.

  5. Scribd - Read Unlimited Books

    Scribd – Read Unlimited Books

    Dacă vrei să citești mai mult în anul 2019, aplicația Scribd este exact ceea ce ai nevoie. Cu ajutorul acesteia vei putea să îți transformi telefonul într-o miniblibliotecă cu cărți electronice.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…