Cele mai bune aplicații pentru control parental pe Android în 2018

image pentru aplicatii control parental

Tot mai mulți au telefoane mobile sau tablete proprii sau au acces la unul dintre aceste dispozitive mobile.

Pentru că în lumea virtuală există foarte mult conținut care îți pot afecta copilul, îți recomandăm să folosești o aplicație de tip control parental prin intermediul căreia să monitorizezi activitatea copilului pe internet.

Oferă permisiuni și aplică restricții care să îl împiedice să stea non-stop pe tabletă sau telefon. În cele ce urmează îți prezentăm cinci aplicații care te vor ajuta să monitorizezi activitatea online a copilului tău. Testează-le pe toate și spune-ne într-un comentariu care ți-a plăcut cel mai mult.

  1. Spyzie - Free

    Spyzie – Free

    Prin aplicația Spyzie vei putea verifica la orice oră care este activitatea copilului tău pe telefonul sau tableta cu sistem de operare Android. Aplică setări care să pot bloca accesul copilului tău la conținut sensibil.

  2. Google Family Link

    Google Family Link

    Google Family Link te va ajuta să monitorizezi și să gestionezi aplicațiile pe care le folosește copilul tău. Poți interzice accesul la anumite aplicații prin doar câteva setări ușor de aplicat.

  3. Parental Control Light

    Parental Control Light

    Cu ajutorul acestei aplicații vei putea monitoriza în continuu activitatea pe care copilul tău o are pe dispozitivele mobile. Poți personaliza setările astfel încât să se plieze pe vârsta copilului care utilizează dispozitivul.

  4. Kaspersky Safe Kids

    Kaspersky Safe Kids

    Această aplicație îți va proteja copiii de pericolele din lumea virtuală și va restricționa accesul la imagini sau conținut sensibil care îl pot afecta. Gestionează permisiunile cu doar câteva setări.

  5. Qustodio Parental Control

    Qustodio Parental Control

    Află care sunt paginile pe care le vizitează copilul tău și interzice accesul la cele care crezi că îl pot afecta. Aplicația te va ajuta să îți localizezi copilul cu ajutorul sistemului GPS implementat.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…