Cele mai bune aplicații pentru a asculta muzică fără WiFi sau conexiune de date mobile

image for aplicatii muzica

Muzica este parte din viața noastră, fie că ne ajută să ne relaxăm sau că întreține atmosfera unei petreceri.

Cu ajutorul unui telefon vom putea avea la mereu la îndemână cele mai noi melodii și liste întregi cu hiturile preferate. În următorul articol vă prezentăm cele mai bune aplicații pentru Android cu care puteți asculta muzica chiar și fără a avea o conexiune la internet prin trafic de date sau WiFi.

Testează și tu aplicațiile de mai jos spune-ne în comentarii care este topul personal.

  1. Muzică Google Play

    Muzică Google Play

    Aplicația Play Music dezvoltată de Google îți oferă cele mai noi melodii direct pe telefonul mobil. Intuitivă și ușor de folosit, aplicația îți permite să stochezi muzică pe care o poți asculta apoi chiar și fără conexiune la internet.

  2. Amazon Music with Prime Music

    Amazon Music with Prime Music

    Păstrează conexiunea la conținutul audio de pe site-ul Amazon cu ajutorul acestei aplicații. Cumpără melodiile preferate și ascultă-le în orice moment al zilei, indiferent dacă ai activă o conexiune la internet sau nu.

  3. Spotify Music

    Spotify Music

    Una dintre cele mai mari biblioteci muzicale te așteaptă în cadrul aplicației Spotify. Achită un abonament lunar și vei avea la dispoziție non-stop cele mai noi melodii ale artiștilor preferați, dar și hituri consacrate.

  4. Pandora Music

    Pandora Music

    Aplicația Pandora este disponibilă pe dispozitivele Android și îți permite să asculți posturi de radio din întreaga lume. De asemenea, poți personaliza posturile în funcție de preferințele muzicale și poți achiziționa melodii direct de pe Amazon.

  5. Apple Music

    Apple Music

    Chiar dacă este dezvoltată de marele concurent Apple, această aplicație se află în topul preferințelor multor utilizatori de Android. Ai la dispoziție mii de liste de melodii împărțite în funcție de genurile muzicale și de artiști.

Cele mai bune aplicații Android pentru crearea beat-urilor
Cele mai bune aplicații Android pentru crearea beat-urilor

Ai o idee muzicală și vrei să o exploatezi? Aplicațiile de creare a beat-urilor pentru Android au devenit extrem de populare și îți oferă posibilitatea de a-ți exprima creativitatea oriunde te-ai afla, fie că ești muzician amator sau experimentat. În acest articol îți prezent…

Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram
Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore. În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. …