Cele mai bune jocuri pentru Android în noiembrie 2018: Swing Star, Fire Balls 3D

image top jocuri noiembrie

La finalul lunii noiembrie vă prezentăm top 5 cele mai bune jocuri din această lună.

În topul jocurilor din luna noiembrie, pe sistemele de operare Android, vă vom prezenta cinci jocuri diferite pentru toate vârstele. De la celebra pisicuță Tom Cat la abilitățile de a feri obstacole în Swing Star, dar și la evadarea din camera misterelor.

Încearcă pe rând fiecare joc și alcătuiește propriul clasament. Nu uita să postezi topul personal în secțiunea de comentarii.

  1. Swing Star

    Swing Star

    Un joc în care îți vor fi testate abilitățile de a evita diverse obstacole. Ferește-te cât mai mult de obstacolele apărute pentru a realiza unul dintre cele mai mari scoruri din cadrul acestui joc interactiv.

  2. Fire Balls 3D

    Fire Balls 3D

    Cu o interfață intuitivă și ușor de folosit, acest joc îți va capta atenția încă de la primele misiuni. Doboară cu ajutorul bilelor cât mai multe turnuri pentru a avansa în stagiile superioare ale jocului.

  3. My Talking Tom 2

    My Talking Tom 2

    Celebra pisicuță Tom revine în centrul atenției. Joacă-te cu aceasta și ai grijă ca aceasta să fie hrănită la timp. Nu uita una dintre cele mai interesante funcții, pisicuța va repeta tot ceea ce îi spui.

  4. Golf Battle

    Golf Battle

    Testează-ți abilitățile de țintaș în cadrul acestui joc inovativ de golf. Introdu bila în gaură din cât mai puține lovituri pentru a realiza un punctaj cât mai mare și a te clasa în topurile jocului.

  5. Escape Room: Mystery Word

    Escape Room: Mystery Word

    Descoperă misterele care se ascund în cameră pentru a reuși să evadezi într-un timp record. Testează-ți abilitățile împreună cu prietenii pentru a vedea care reușește să evadeze cel mai repede din camera misterioasă.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …