Cele mai bune aplicații pentru a viziona Anime pe Android

Image 2 Cele mai bune aplicații pentru a viziona Anime pe Android

Celebrele animații japoneze anime sunt mai aproape de tine ca oricând.

Dacă ești pasionat de anime cu siguranță că vei dori să poți să vizionezi aceste animații și pe telefonul mobil. Pentru a avea tot timpul o bibliotecă personală cu anime-uri japoneze trebuie doar să îți instalezi aplicații prezentate în acest articol.

Dacă ai și alte sugestii, nu uita să le postezi într-un comentariu la finalul articolului.

 1. Netflix

  Netflix

  Netflix este o aplicație care permite utilizatorilor să vizioneze filme și emisiuni TV de pe un dispozitiv mobil, cum ar fi tableta sau telefonul oricând, oriunde. Oferă acces nelimitat la filme și emisiuni TV, permite utilizatorilor să vizioneze chiar și celebrele animații japoneze anime.

 2. Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Utilizează aplicația Hulu pentru a viziona pe seriale și filme pe dispozitiv Android. Aplicația îți permite să urmărești seriale TV și filme difuzate pe diferite canale, inclusiv pe cele care difuzează anime. Poți să salvezi canalele și serialele preferate și să verifici istoricul.

 3. Crunchyroll - Anime and Drama

  Crunchyroll – Anime and Drama

  Crunchyroll Anime and Drama este un cititor de manga care îţi permite să accesezi şi să vizualizezi peste 25.000 de anime-uri de pe dispozitivul mobil. La versiunea premium vei putea vedea noile episoade la înaltă definiţie la o oră după ce au fost publicate în Japonia.

 4. Amazon Prime Video

  Amazon Prime Video

  Uită-te la filmele preferate și clipuri video de pe smartphone-ul Android.
  Acesta oferă un catalog variat de filme și emisiuni  TV, care sunt organizate în diferite categorii. Vizionează cele mai faimoase anime direct din confortul locuinței tale. Salvează filmele la favorite și urmărește-le când dorești.

 5. Viewster – Movies, TV & Anime

  Viewster – Movies, TV & Anime

  Vizionează sute de animații japoneze  anime direct de pe dispozitivul mobil cu ajutorul aplicației Viewster. Pe lângă anime, poți vizualiza filme și diferite canale TV cu conținut divers. Persoanlizează aplicația după preferințe și salvează filmele și anime-urile pentru a le viziona mai târziu.

Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp
Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp

Popularitatea WhatsApp este în creștere. Acest lucru se datorează update-urilor consistente, care țin pasul atât cu zona IT, dar și cu cererile utilizatorilor. Ultimul update al WhatsApp include schimbarea culorilor emoji. Dacă te-ai plictisit de vechiul aspect al emoji-urilo…

Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram
Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram

Pentru poze și clipuri video, Instagram este rețeaua socială perfectă. Aici ai la dispoziție toate instrumentele necesare pentru editare și publicare. Ce faci, însă, dacă vrei să schimbi sau să îți închizi contul de Instagram, dar nu vrei să pierzi imaginile, story-urile sau …

Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji
Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de chat din întreaga lume. Deși este disponibilă pe cele mai mari platforme mobile, WhatsApp a rămas în urmă cu multe funcționalități și opțiuni. Din fericire, dezvoltatorii se pregătesc să lanseze un nou update pentru apli…

Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android
Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android

Telegram se află în topul celor mai populare aplicații de comunicare pentru Android. Cu ajutorul său poți să faci inclusiv transferuri de fișiere mari, până la 2GB, spre exemplu. Printre funcțiile sale care, totuși, pun niște semne de întrebare, se află salvarea automată a im…