Cum să asculți muzică pe YouTube cu ecranul oprit

youtube

Cu toții știm că odată ce ieșim din aplicația YouTube sau după ce ecranul se oprește, aplicația YouTube și automat și sonorul intră în stand by.

Dacă dorești să asculți muzică pe YouTube, acest lucru poate fi foarte frustrant. Pentru a reuși să faci videoclipurile YouTube să ruleze în fundal și să te bucuri în continuare de muzică chiar dacă ecranul este oprit, trebuie să urmezi indicațiile din acest articol.

Cum să asculți muzică pe YouTube cu ecranul oprit

  • Pentru început deschide browserul de internet Google Chrome pe telefonul mobil.
  • Introdu linkul unui videoclip YouTube și apoi intră la setări și bifează setarea „Desktop site”.
  • După ce ai făcut acest lucru poți să părăsești aplicația, iar sunetul se va opri. Pentru reporni sonorul glisează de sus în jos pe ecran și apasă play. Acum videoclipul va rula în fundal chiar și dacă vei bloca ecranul.

image youtube video

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să postezi un comentariu la secțiunea de mai jos.

  1. Browserul Chrome – Google

    Browserul Chrome – Google

    Google Chrome Browser este o aplicaţie care îţi permite să navighezi pe Internet de pe dispozitivul tău Android. Cu ajutorul acesteia vei putea să navighezi şi să cauţi direct din bara de căutare, dar şi să survolezi internetul în mod anonim.

Cele mai bune aplicații Android pentru crearea beat-urilor
Cele mai bune aplicații Android pentru crearea beat-urilor

Ai o idee muzicală și vrei să o exploatezi? Aplicațiile de creare a beat-urilor pentru Android au devenit extrem de populare și îți oferă posibilitatea de a-ți exprima creativitatea oriunde te-ai afla, fie că ești muzician amator sau experimentat. În acest articol îți prezent…

Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram
Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore. În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. …