Ziua Librăriilor: Cele mai bune aplicații eBook pentru Android în 2018

img library

În era digitală, majoritatea informațiilor s-au mutat pe dispozitivele mobile.

De la ziare, reviste și știri de interes public, la cărți, toate acestea au fost mutate în lumea digitală. Când mergeți în concediu nu trebuie să vă luați trei cărți cu dumneavoastră, este de ajuns să aveți dispozitivul mobil, iar cu ajutorul acestuia veți avea propria bibliotecă în permanență în buzunar.

În cele ce urmează vă prezentăm top cinci aplicații cu care veți putea citi cărți pe dispozitivele Android.

  1. iReader - Free eBook Reader

    iReader – Free eBook Reader

    Cu aplicația iReader, utilizatorul are posibilitatea de a se bucura de citit oricând și oriunde prin intermediul dispozitivului Android. Acest player suportă diverse formate, cum ar fi PDF, ePub, TXT, Mobi și UMD sunt, și permite ajustarea dimensiunii fontului, textul sau de luminozitate, ceea ce îți va transforma dispozitivul într-o carte digitală.

  2. Amazon Kindle

    Amazon Kindle

    Kindle este un cititor de e-book-uri de la Amazon, cu o interfață în limba engleză, care oferă aproape aceleași caracteristici ca și Kindle Fire. Sincronizează automat cartea între diferite dispozitive, îţi permite să reglezi dimensiunea textului, să modifici luminozitatea ecranului, să schimbi culoarea de fundal şi să citeşti în modurile portrait şi landscape.

  3. Aldiko Book Reader Premium

    Aldiko Book Reader Premium

    Aldiko este un e-book reader compatibil cu formatul larg ePub și PDF, care oferă o bună experiență de lectură pe telefoane și tablete Android. Aplicația permite utilizatorului să modifice diverși parametri, cum ar fi dimensiunea și tipul de font, culoarea de text și fundal, precum și detalii, cum ar fi spațierea și luminozitatea ecranului.

  4. Kobo Books

    Kobo Books

    Kobo este o aplicație de scanare, care permite utilizatorilor să caute, să cumpere și să citească cărți direct de pe un dispozitiv mobil. Fontul şi culoarea pot fi editate, oferă căutare şi achiziţionare de cărţi, are citate şi permite partajarea comentariilor pe Facebook, poţi adăuga cărţi electronice la bibliotecă prin e-mail şi Dropbox, precum şi să transferi cărţi.

  5. Moon+ Reader

    Moon+ Reader

    Moon + Reader este o aplicație care îți va transforma telefonul sau tableta într-un e-book  gratuit, cu ajutorul căruia vei putea căuta, descărca şi citi cărţi digitale. Aplicația oferă opțiunea de a vizualiza cartea în modul portret sau peisaj (pagină dublă). Totodată, aceasta oferă mai multe opțiuni printre care formate diferite de text, dicţionar, traducător, semn de carte pentru pagină, căutare de cărţi în funcție de subiect, dar și posibilitatea de a lua notiţe.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…