Cele mai bune aplicații pentru a edita Instagram Stories

image for

Funcția Stories de la Instagram este în continuă ascensiune și este folosită de tot mai mulți utilizatori.

Aceștia distribuie prin intermediul Stories imagini și/sau videoclipuri pe care le realizează în diferite momente ale zilei. Pentru a realiza colaje speciale sau pentru a le edita, astăzi vă prezentăm top cinci aplicații cu care puteți edita Instagram Stories.

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o aplicatie de social networking care a fost concepută în mod special pentru publicarea și partajarea fotografiilor prin intermediul telefonului mobil. Aplicația permite utilizatorilor să distribuie Stories pe Facebook si Instagram.

  2. Canva – Create beautiful designs anywhere, faster.

    Canva – Create beautiful designs anywhere, faster.

    Cu ajutorul aplicației Canva vei putea inova și crea fotografii speciale, pe care ulterior să le poți distribui pe conturile de socializarea. Crează colaje foto speciale, cu mesaje personalizate, pe care să le partajezi la Stories pe Instagram.

  3. Unfold - Story Creator

    Unfold – Story Creator

    Unfold este aplicația de care ai nevoie pentru a edita și realiza Stories pe Instagram. Cu ajutorul acestei aplicații vei putea realiza colaje foto și vei putea personaliza imaginile înainte de a le distribui pe conturile de socializare sau pe Instragram Stories.

  4. VSCO Cam®

    VSCO Cam®

    VSCO Cam este o aplicaţie pentru fotografii folosită pentru editarea de imagini. Poţi efectua modificări asupra imaginilor, cum ar fi temperatura, contrastul şi orientarea. De asemenea, poţi compara imaginea înainte şi după fiecare modificare.

  5. Photo Grid - Collage Maker

    Photo Grid – Collage Maker

    Photo Grid este un editor de imagine gratuit care îți permite să creezi diferite colaje frumoase cu fotografiile tale preferate și deasemea ai posibilitatea de a redimensiona imaginea ta pentru Instagram. Creează colaje speciale pentru Instagram Stories.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…