Cele mai bune jocuri pentru Android în august 2018: Real Gangster Crime, Good Pizza, Great Pizza

image for jocuri luna august

La finalul lunii august vă prezentăm top 5 cele mai bune jocuri din această lună.

În topul jocurilor din luna august, pe sistemele de operare Android, vă prezentăm cinci jocuri diferite. Două dintre ele se încadrează la jocuri de aventuri, un joc cu gangsteri, un joc shooter și unul de îndemânare. Încearcă pe râng fiecare aplicație și alcătuiește propriul top cu jocuri.
  1. Real Gangster Crime

    Real Gangster Crime

    Jocul Real Gangster Crime te va transpune într-o lume periculoasă a gangsterilor de pe străzile din New Vegas. Îndeplinește misiuni și deblochează cât mai multe arme și află secretele ascunse pe hartă. Domină orașul cu ajutorul tehnicii militare avansate disponibile.

  2. Good Pizza, Great Pizza

    Good Pizza, Great Pizza

    Un joc relaxant în care vei juca rolul unui bucătar într-o pizzerie. Încearcă să pregătești diferitele rețete de pizza într-un timp cât mai scurt, astfel încât clienții să fie satisfăcuți. Deblochează noi rețete de pizza și personalizează pizzeria pentru a atrage cât mai mulți clienți.

  3. Game of Sultans

    Game of Sultans

    Un joc amplu în care vei domni asupra magnificului Imperiu Otoman. Vei avea la dispoziție înțelepți cu care să te consulți înainte să iei o decizie importantă pentru Imperiu. Condu armata în bătălii, cucerește noi teritorii și  confruntă rebelii, care doresc să te detroneze.

  4. Plank

    Plank

    Plank este un joc care îți va pune la contribuție îndemânarea. Construiește poduri suficient de lungi ca să poți parcurge distanța dintre două turnuri. Calculează distanța și construiește un pod cu o lungime suficientă astfel încât să poți traversa în siguranță.

  5. PUBG MOBILE LITE

    PUBG MOBILE LITE

    Ești pregătit de o aventură unică? 100 de parașutiști aterizează pe o insulă și se luptă pentru a rămâne ultimul supraviețuitorJucătorii trebuie să exploreze insula și să găsească arme, munniție sau vehicule, care îi pot ajuta în lupta contra celorlalți parașutiști.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…