Cele mai bune aplicații pentru Android în august 2018: Google Family Link, Sweet Camera

image for

Luna august a oferit aplicații diversificate utilizatorilor de smartphone.

Acum, la final de lună, vă prezentă un rezumat cu cele mai bune aplicații din august. Topul nostru cuprinde aplicații de business, familie, educative și amuzante.

  1. Google Family Link

    Google Family Link

    Aplicația Family Link de la Google îți permite să monitorizezi activitatea pe care copilul tău o desfășoară pe telefonul mobil. Vei putea să blochezi accesul la anumite funcții de la distanță, crea un grup pentru familie, dar și  administra aplicațiile pe care le folosește.

  2. Sweet Camera

    Sweet Camera

    Sweet Camera este o aplicație distractivă care te va ajuta să îți personalizezi fotografiile. Folosește filtre și stickere amuzante pe care le poți aplica imaginilor. Cu ajutorul aplicației vei putea edita, tăia și modifica fotografiile înainte de a le publica.

  3. Business Calendar 2

    Business Calendar 2

    Aplicația Business Calendar 2 va fi asistentul tău personal, care nu te va lăsa să uiți întâlnirile programate. Acesta se va sincroniza cu calendarul Android și Mail. Aceasta este intuitivă și simplu de folosit, având funcții utile pentru viața de zi cu zi.

  4. Text Scanner [OCR]

    Text Scanner [OCR]

    Prin intermediul unui telefon și a acestei aplicații vei avea propriul tău scanner oriunde mergi. Cu Text Scanner vei putea să transformi o imagine într-un text, pentru că recunoaște automat caracterele din poză chiar dacă sunt caractere scrise de mână.

  5. Mimo: Learn to Code

    Mimo: Learn to Code

    O aplicație foarte utilă cu ajutorul căreia vei putea să faci primii pași în programare alături de alte 2 milioane de persoane. Nu contează dacă ai experiență sau nu, Mimo va crea exerciții și proiecte personalizate pentru aptitudinile tale.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…