Cele mai bune aplicații Android din istorie: WhatsApp Messenger, Endomondo

image for ap

Dezvoltatorii lansează aplicații noi constant prin care încearcă să inoveze.

Chiar dacă este greu să ne limităm la doar câteva aplicații, în acest articol vom prezenta topul celor mai bune aplicații Android din toate timpurile. Aplicațiile fac parte din diferite categorii, astfel încât vei regăsi aplicații de comunicare, gps, fitness și muzică.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger este o aplicatie de comunicare cu prietenii și familia concepută pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să trimită mesaje prin wifi sau date mobile. Conversează și trimite clipuri video, imagini și note audio pentru contactele tale, totul gratuit.

 2. Endomondo Running Cycling Walk

  Endomondo Running Cycling Walk

  Aplicaţia Endomondo Sports Tracker este ideală pentru înregistrarea activităţilor fizice care implică distanţă, de exemplu alergare, drumeţii şi ciclism de fitness. Înregistrează durata cursei, distanţă, caloriile arse şi viteză, harta traseului este afişată, dar și multe altele.

 3. Waze social GPS Maps & Traffic

  Waze social GPS Maps & Traffic

  Waze Social GPS Maps & Traffic este o aplicaţie de navigaţie care oferă informaţii în timp real despre trafic. Emailuri de alertare sunt trimise către comunitate în legătură cu accidente sau drumuri blocate, include navigare bazată pe ghidare vocală, dar și modificare rutei în funcție de trafic.

 4. Nova Launcher

  Nova Launcher

  Nova Launcher este o experienta unica, complet compatibila cu Android, un launcher personalizabil care schimba aspectul intregului tau sistem  de operare al telefonului. Cu aceasta poti deschide aplicatiile folosind gesturi precum apăsare sau glisarea unui deget sau a două degete.

 5. Shazam

  Shazam

  Shazam este o aplicaţie gratuită de Android, esenţială pentru oricine se bucură de muzică. Cu acest instrument este posibilă descoperirea melodiei sau interpretul acesteia. Shazam captează semnalul audio în câteva secunde şi raportează, cu acurateţe, numele cântecului şi artistul.

Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp
Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp

Popularitatea WhatsApp este în creștere. Acest lucru se datorează update-urilor consistente, care țin pasul atât cu zona IT, dar și cu cererile utilizatorilor. Ultimul update al WhatsApp include schimbarea culorilor emoji. Dacă te-ai plictisit de vechiul aspect al emoji-urilo…

Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram
Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram

Pentru poze și clipuri video, Instagram este rețeaua socială perfectă. Aici ai la dispoziție toate instrumentele necesare pentru editare și publicare. Ce faci, însă, dacă vrei să schimbi sau să îți închizi contul de Instagram, dar nu vrei să pierzi imaginile, story-urile sau …

Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji
Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de chat din întreaga lume. Deși este disponibilă pe cele mai mari platforme mobile, WhatsApp a rămas în urmă cu multe funcționalități și opțiuni. Din fericire, dezvoltatorii se pregătesc să lanseze un nou update pentru apli…

Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android
Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android

Telegram se află în topul celor mai populare aplicații de comunicare pentru Android. Cu ajutorul său poți să faci inclusiv transferuri de fișiere mari, până la 2GB, spre exemplu. Printre funcțiile sale care, totuși, pun niște semne de întrebare, se află salvarea automată a im…