Cele mai bune aplicații Android din istorie: WhatsApp Messenger, Endomondo

image for ap

Dezvoltatorii lansează aplicații noi constant prin care încearcă să inoveze.

Chiar dacă este greu să ne limităm la doar câteva aplicații, în acest articol vom prezenta topul celor mai bune aplicații Android din toate timpurile. Aplicațiile fac parte din diferite categorii, astfel încât vei regăsi aplicații de comunicare, gps, fitness și muzică.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger este o aplicatie de comunicare cu prietenii și familia concepută pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să trimită mesaje prin wifi sau date mobile. Conversează și trimite clipuri video, imagini și note audio pentru contactele tale, totul gratuit.

 2. Endomondo Running Cycling Walk

  Endomondo Running Cycling Walk

  Aplicaţia Endomondo Sports Tracker este ideală pentru înregistrarea activităţilor fizice care implică distanţă, de exemplu alergare, drumeţii şi ciclism de fitness. Înregistrează durata cursei, distanţă, caloriile arse şi viteză, harta traseului este afişată, dar și multe altele.

 3. Waze social GPS Maps & Traffic

  Waze social GPS Maps & Traffic

  Waze Social GPS Maps & Traffic este o aplicaţie de navigaţie care oferă informaţii în timp real despre trafic. Emailuri de alertare sunt trimise către comunitate în legătură cu accidente sau drumuri blocate, include navigare bazată pe ghidare vocală, dar și modificare rutei în funcție de trafic.

 4. Nova Launcher

  Nova Launcher

  Nova Launcher este o experienta unica, complet compatibila cu Android, un launcher personalizabil care schimba aspectul intregului tau sistem  de operare al telefonului. Cu aceasta poti deschide aplicatiile folosind gesturi precum apăsare sau glisarea unui deget sau a două degete.

 5. Shazam

  Shazam

  Shazam este o aplicaţie gratuită de Android, esenţială pentru oricine se bucură de muzică. Cu acest instrument este posibilă descoperirea melodiei sau interpretul acesteia. Shazam captează semnalul audio în câteva secunde şi raportează, cu acurateţe, numele cântecului şi artistul.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…