Cele mai bune jocuri Android din toate timpurile: Minecraft, Asphalt 8

image of asphalt

Dezvoltatorii de jocuri se întrec în efecte speciale și în idei cât mai inedite care să atragă utilizatorii de dispozitive inteligente.

Indiferent care categorie de jocuri o vom analiza, vom regăsi o grafică tot mai performantă și o experiență tot mai reală. În cele ce urmează vă prezentăm un top al celor mai bune jocuri de pe sistemul de operare Android. În acest top vei regăsi jocuri cu mașini, de aventură, puzzle și RPG.

  1. Minecraft - Pocket Edition

    Minecraft – Pocket Edition

    Utilizează blocuri din diferite materiale pentru a construi tot felul de clădiri pentru a supravieţui noaptea şi foloseşte diferite tipuri de arme pentru a-i ucide pe vrăjmaşii tăi. Poți explora în mod liber multe lumi vaste, în care va trebui să ridici clădirile și, de asemenea, să înveți să creezi obiecte, cum ar fi armuri, arme sau unelte.

  2. Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne

    Cea mai bună serie de jocuri de curse arcade pentru Android revine cu un nou episod pentru tine, care și mai multă viteză decât jocurile precedente. Este vorba de Asphalt 8: Airborne, cel mai nou și îmbunătățit! Acum poți executa cascadorii aeriene dinamice, la mare viteză într-o experiență de conducere intensă propulsată de un motor de nou-nouț!

  3. PUBG Mobile

    PUBG Mobile

    Ești pregătit de o aventură unică? 100 de parașutiști aterizează pe o insulă secretă și se luptă pentru a rămâne ultimul supraviețuitorJucătorii trebuie să exploreze insula și să găsească arme, muniție sau vehicule, care îi pot ajuta în lupta contra celorlalți parașutiști. Învinge cât mai mulți adversari pentru a avansa în cursa către titlul suprem.

  4. Candy Crush Saga

    Candy Crush Saga

    Candy Crush Saga este un joc puzzle similar Tetrisului, în care jucătorul trebuie să alinieze trei mingi identice pentru a progresa. Jucătorul trebuie să alinieze cel puţin trei mingi, pe vertical sau orizontal, pentru a avansa. Pentru a crea bonusuri, aliniază 4 sau mai multe mingi identice în diferite forme. Unește bonusurile pentru a sparge cât mai multe mingi.

  5. Angry Birds

    Angry Birds

    Angry Birds este un joc captivant de aventură al cărui scop este de a distruge, prin folosirea de logică și strategie, apărarea unor porcușori lacomi, care au furat ouăle de la păsările furiose. Trebuie să utilizezi logica pentru a tinti corect, apoi glisezi degetul pentru a lansa. Distruge cât mai multe baze, și adună puncte pentru a avansa la urmatoarea etapa.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…