Cele mai bune aplicații de blocare apeluri pentru Android

image of cele mai bune aplicatii pentru blocarea unui apel pe android

De multe ori răspundem la telefon și descoperim că este un apel publicitar sau de la o persoană pe care dorim să o evităm.

Mai mulți dezvoltatori de aplicații mobile pentru Android au creat aplicații cu ajutorul cărora putem evita primirea de telefoane și mesaje publicitare. Aplicațiile prezentate mai jos vă vor ajuta să vă creați o listă neagră cu diferite numere de telefon care doriți să nu vă mai deranjeze.

  1. Truecaller - Caller ID & Block

    Truecaller – Caller ID & Block

    TrueCaller este una dintre cele mai populare aplicaţii de telefonie din lume, care îţi permite să găseşti contacte prin intermediul numărului de telefon. Identifică şi blochează apeluri și îți arată numele persoanelor care te sună chiar dacă nu ai numărul salvat în agendă.

  2. Call Blocker Free - Blacklist

    Call Blocker Free – Blacklist

    Call Blocker este o aplicaţie utilă care îţi permite să blochezi apelurile și mesajele nedorite. Ai posibilitatea de a crea o listă neagră pentru a bloca apelurile şi mesajele pentru anumite persoane şi de a şterge istoricul apelurilor private.

  3. Calls Blacklist - Call Blocker

    Calls Blacklist – Call Blocker

    Contează pe o aplicație eficientă pentru a bloca apelurile și mesajele de la oameni și companii nedorite.  Utilizatorul poate crea o listă neagră și o listă albă (numere de telefoane care nu ar trebui să fie blocate). Această setare se poate activa sau dezactiva cu o singură atingere.

  4. Blocare apeluri

    Blocare apeluri

    Această aplicație vă ajută să evitați apelurile nedorite. Prin intermediul ei puteți alcătui o „listă neagră” de numere de telefon, astfel încât acestea să nu vă mai deranja. De asemenea, folosind opțiunea „Începe cu”, puteți bloca o serie de numere care încep cu anumite cifre.

  5. Mr. Number-Block calls & spam

    Mr. Number-Block calls & spam

    Gestionează apelurile nedorite și mesajele cu ajutorul lui Mr. Number-Block. Utilizează aplicația pentru a bloca apeluri și mesaje (SMS), pentru a evita apelurile de telemarketing. Puteți raporta și marca anumite numere de telefon ca și spam, pentru ca pe viitor să nu vă mai deranjeze.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…