Cele mai bune aplicații pentru Android în 2018: Waze social GPS Maps & Traffic, Gboard

image of cele mai bune aplicatii android 2018

Deși au trecut doar cinci luni din anul 2018, pe Google Play au fost lansate o mulțime de aplicații noi, dar și de actualizări ale aplicațiilor deja consacrate.

În articolul de astăzi vă vom prezenta top cele mai bune 5 aplicații din 2018 pe care trebuie să instalați. Două dintre acestea aparțin Google, aplicația pentru gps Waze și Gboard, o tastatura optimizată. În top veți regăsi o aplicație pentru administrarea mailurilor, una pentru prognoza meteo și una pentru imagini.

  1. Waze social GPS Maps & Traffic

    Waze social GPS Maps & Traffic

    Waze este o aplicaţie de navigaţie care oferă informaţii despre trafic în timp real. Fiecare utilizator Waze are posibilitatea de a introduce un eveniment rutier pe traseul parcurs. Totodată, aplicația permite trimiterea către prieteni a unei estimări în legătură cu perioada estimativă a sosirii.

  2. Gboard – Tastatura Google

    Gboard – Tastatura Google

    Tastatura Google le permite utilizatorilor să introducă un text mai rapid şi să folosească emoticoanele ca mijloc de exprimare! Oferă o caracteristică vocală de tastare, un dicţionar în peste 25 de limbi, sugestii, corecţii, predicţii de cuvânte şi permite utilizarea de emoticoane.

  3. Blue Mail - Email Mailbox

    Blue Mail – Email Mailbox

    Blue Mail este o aplicație care permite utilizatorului să gestioneze mai multe conturi de e-mail dintr-un singur loc. Suporta conturi Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Office365, Hotmail și Live, printre altele; îți permite să personalizezi cutiile poștale, să sincronizezi mai multe conturi și să primești notificări.

  4. 1Weather:Widget Forecast Radar

    1Weather:Widget Forecast Radar

    1Weather este o aplicaţie de prognoză meteorologică care afişează condiţiile atmosferice şi vremea direct pe dispozitivul mobil. Fie că doriți să urmăriți evoluția temperaturilor pe parcursul zilei sau doriți să vedeți cum va fi vremea în weekend, aplicația vă pune la dispoziție toate informațiile.

  5. Imgur

    Imgur

    Acum îţi poţi folosi timpul liber pentru a verifica şi partaja fotografiile cu membrii unei comunităţi online distractive. Suportă diverse formate foto, poţi partaja, vota şi comenta pe imagini şi îi permite utilizatorului să gestioneze galeria foto şi să încarce direct de pe dispozitivul Android.

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…

Cum postezi clipuri lungi pe Instagram
Cum postezi clipuri lungi pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media, fiind lansată în 2010. Utilizatorii apreciază în mod deosebit faptul că Instagram se axează pe comunicarea prin imagini și videoclipuri, iar aplicația este optimizată pentru dispozitivele mobile. Cu toate …

Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas
Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas

Dacă ești creator sau marketer pe rețelele sociale, vrei să oferi audienței tale o experiență completă. Pentru a captura atenția oamenilor, conținutul tău trebuie să fie accesibil pentru toate audiențele. Aici intervin subtitrările automate TikTok. TikTok a introdus funcția d…