Cele mai bune aplicații pentru Android în 2018: Waze social GPS Maps & Traffic, Gboard

image of cele mai bune aplicatii android 2018

Deși au trecut doar cinci luni din anul 2018, pe Google Play au fost lansate o mulțime de aplicații noi, dar și de actualizări ale aplicațiilor deja consacrate.

În articolul de astăzi vă vom prezenta top cele mai bune 5 aplicații din 2018 pe care trebuie să instalați. Două dintre acestea aparțin Google, aplicația pentru gps Waze și Gboard, o tastatura optimizată. În top veți regăsi o aplicație pentru administrarea mailurilor, una pentru prognoza meteo și una pentru imagini.

 1. Waze social GPS Maps & Traffic

  Waze social GPS Maps & Traffic

  Waze este o aplicaţie de navigaţie care oferă informaţii despre trafic în timp real. Fiecare utilizator Waze are posibilitatea de a introduce un eveniment rutier pe traseul parcurs. Totodată, aplicația permite trimiterea către prieteni a unei estimări în legătură cu perioada estimativă a sosirii.

 2. Gboard – Tastatura Google

  Gboard – Tastatura Google

  Tastatura Google le permite utilizatorilor să introducă un text mai rapid şi să folosească emoticoanele ca mijloc de exprimare! Oferă o caracteristică vocală de tastare, un dicţionar în peste 25 de limbi, sugestii, corecţii, predicţii de cuvânte şi permite utilizarea de emoticoane.

 3. Blue Mail - Email Mailbox

  Blue Mail – Email Mailbox

  Blue Mail este o aplicație care permite utilizatorului să gestioneze mai multe conturi de e-mail dintr-un singur loc. Suporta conturi Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Office365, Hotmail și Live, printre altele; îți permite să personalizezi cutiile poștale, să sincronizezi mai multe conturi și să primești notificări.

 4. 1Weather:Widget Forecast Radar

  1Weather:Widget Forecast Radar

  1Weather este o aplicaţie de prognoză meteorologică care afişează condiţiile atmosferice şi vremea direct pe dispozitivul mobil. Fie că doriți să urmăriți evoluția temperaturilor pe parcursul zilei sau doriți să vedeți cum va fi vremea în weekend, aplicația vă pune la dispoziție toate informațiile.

 5. Imgur

  Imgur

  Acum îţi poţi folosi timpul liber pentru a verifica şi partaja fotografiile cu membrii unei comunităţi online distractive. Suportă diverse formate foto, poţi partaja, vota şi comenta pe imagini şi îi permite utilizatorului să gestioneze galeria foto şi să încarce direct de pe dispozitivul Android.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…

Cum să ștergi un repost pe TikTok
Cum să ștergi un repost pe TikTok

TikTok oferă mai multe opțiuni pentru a partaja un videoclip popular cu alții. Un astfel de truc este capacitatea de a reposta un videoclip cu o singură atingere. TikTok a plasat opțiunea Repost în meniul de share, iar datorită proximității butonului față de alte pictograme s…

Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email
Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email

WhatsApp a continuat să îmbunătățească platforma pentru siguranța și securitatea utilizatorilor săi. Serviciul de mesagerie a suportat conversații criptate end-to-end și backup-uri criptate pentru o lungă perioadă, dar din motive de securitate online, aceste măsuri nu sunt su…