Cele mai bune aplicații pentru Android în 2018: Waze social GPS Maps & Traffic, Gboard

image of cele mai bune aplicatii android 2018

Deși au trecut doar cinci luni din anul 2018, pe Google Play au fost lansate o mulțime de aplicații noi, dar și de actualizări ale aplicațiilor deja consacrate.

În articolul de astăzi vă vom prezenta top cele mai bune 5 aplicații din 2018 pe care trebuie să instalați. Două dintre acestea aparțin Google, aplicația pentru gps Waze și Gboard, o tastatura optimizată. În top veți regăsi o aplicație pentru administrarea mailurilor, una pentru prognoza meteo și una pentru imagini.

 1. Waze social GPS Maps & Traffic

  Waze social GPS Maps & Traffic

  Waze este o aplicaţie de navigaţie care oferă informaţii despre trafic în timp real. Fiecare utilizator Waze are posibilitatea de a introduce un eveniment rutier pe traseul parcurs. Totodată, aplicația permite trimiterea către prieteni a unei estimări în legătură cu perioada estimativă a sosirii.

 2. Gboard – Tastatura Google

  Gboard – Tastatura Google

  Tastatura Google le permite utilizatorilor să introducă un text mai rapid şi să folosească emoticoanele ca mijloc de exprimare! Oferă o caracteristică vocală de tastare, un dicţionar în peste 25 de limbi, sugestii, corecţii, predicţii de cuvânte şi permite utilizarea de emoticoane.

 3. Blue Mail - Email Mailbox

  Blue Mail – Email Mailbox

  Blue Mail este o aplicație care permite utilizatorului să gestioneze mai multe conturi de e-mail dintr-un singur loc. Suporta conturi Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Office365, Hotmail și Live, printre altele; îți permite să personalizezi cutiile poștale, să sincronizezi mai multe conturi și să primești notificări.

 4. 1Weather:Widget Forecast Radar

  1Weather:Widget Forecast Radar

  1Weather este o aplicaţie de prognoză meteorologică care afişează condiţiile atmosferice şi vremea direct pe dispozitivul mobil. Fie că doriți să urmăriți evoluția temperaturilor pe parcursul zilei sau doriți să vedeți cum va fi vremea în weekend, aplicația vă pune la dispoziție toate informațiile.

 5. Imgur

  Imgur

  Acum îţi poţi folosi timpul liber pentru a verifica şi partaja fotografiile cu membrii unei comunităţi online distractive. Suportă diverse formate foto, poţi partaja, vota şi comenta pe imagini şi îi permite utilizatorului să gestioneze galeria foto şi să încarce direct de pe dispozitivul Android.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…