Cele mai bune alternative la Facebook pentru Android

image of

Scandalul Facebook Cambridge Analytica în urma căruia au avut scurgeri de date personale lasă urme pentru rețeaua de socializare.

Chiar dacă au fost utilizatori care au ales să își șteargă contul de Facebook sau să migreze pe alte platforme, rețeaua lui Zuckerberg rămâne în continuare un gigant. Chiar dacă nu doriți să renunțați la contul de Facebook, mai jos veți găsi cinci rețele de socializare care nu trebuie ignorate.

  1. Twitter

    Twitter

    Twitter este o aplicaţie de social networking pentru Android, creată special pentru utilizatorii de microblogging. Permite citirea actualizărilor şi ştirilor publicate de prieteni, precum şi configurarea mesajelor directe, retweets-lor şi a listelor.

  2. Google+

    Google+

    Google + este o aplicaţie de socializare care îţi permite să discuţi pe chat şi să partajezi fotografii folosind dispozitivul Android. Poți să sincronizezi fotografiile din telefon cu un album în Google+, să urmăreşti wall-urile prietenilor (cele mai discutate subiecte, etc.).

  3. Instagram

    Instagram

    Instagram este o aplicatie de social networking care a fost concepută în mod special pentru publicarea și partajarea fotografiilor prin intermediul telefonului mobil. Aplicația îți permite să modifici fotografiile și să aplici filtre, rame personalizate și diferite efecte.

  4. Flickr

    Flickr

    Flickr este o aplicație de partajate a fotografiilor. Aceasta îți permite să partajezi imagini de înaltă rezoluție și să folosești filtre și funcții de editare. Selectează intimitatea fiecărei fotografii și utilizează Flickr geotagging pentru a ști unde ai făcut fotografiile.

  5. Tumblr

    Tumblr

    Creat în mod special pentru bloggerii din lumea întreagă, Tumblr este o aplicaţie de interacţiune socială care aduce nenumărate caracteristici la îndemână utilizatorilor de Android. Aplicaţia îţi permite să trimiţi mesaje, fotografii, videoclipuri, articole, etc.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…