Cele mai bune alternative la Facebook pentru Android

image of

Scandalul Facebook Cambridge Analytica în urma căruia au avut scurgeri de date personale lasă urme pentru rețeaua de socializare.

Chiar dacă au fost utilizatori care au ales să își șteargă contul de Facebook sau să migreze pe alte platforme, rețeaua lui Zuckerberg rămâne în continuare un gigant. Chiar dacă nu doriți să renunțați la contul de Facebook, mai jos veți găsi cinci rețele de socializare care nu trebuie ignorate.

 1. Twitter

  Twitter

  Twitter este o aplicaţie de social networking pentru Android, creată special pentru utilizatorii de microblogging. Permite citirea actualizărilor şi ştirilor publicate de prieteni, precum şi configurarea mesajelor directe, retweets-lor şi a listelor.

 2. Google+

  Google+

  Google + este o aplicaţie de socializare care îţi permite să discuţi pe chat şi să partajezi fotografii folosind dispozitivul Android. Poți să sincronizezi fotografiile din telefon cu un album în Google+, să urmăreşti wall-urile prietenilor (cele mai discutate subiecte, etc.).

 3. Instagram

  Instagram

  Instagram este o aplicatie de social networking care a fost concepută în mod special pentru publicarea și partajarea fotografiilor prin intermediul telefonului mobil. Aplicația îți permite să modifici fotografiile și să aplici filtre, rame personalizate și diferite efecte.

 4. Flickr

  Flickr

  Flickr este o aplicație de partajate a fotografiilor. Aceasta îți permite să partajezi imagini de înaltă rezoluție și să folosești filtre și funcții de editare. Selectează intimitatea fiecărei fotografii și utilizează Flickr geotagging pentru a ști unde ai făcut fotografiile.

 5. Tumblr

  Tumblr

  Creat în mod special pentru bloggerii din lumea întreagă, Tumblr este o aplicaţie de interacţiune socială care aduce nenumărate caracteristici la îndemână utilizatorilor de Android. Aplicaţia îţi permite să trimiţi mesaje, fotografii, videoclipuri, articole, etc.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…

Cum să ștergi un repost pe TikTok
Cum să ștergi un repost pe TikTok

TikTok oferă mai multe opțiuni pentru a partaja un videoclip popular cu alții. Un astfel de truc este capacitatea de a reposta un videoclip cu o singură atingere. TikTok a plasat opțiunea Repost în meniul de share, iar datorită proximității butonului față de alte pictograme s…

Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email
Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email

WhatsApp a continuat să îmbunătățească platforma pentru siguranța și securitatea utilizatorilor săi. Serviciul de mesagerie a suportat conversații criptate end-to-end și backup-uri criptate pentru o lungă perioadă, dar din motive de securitate online, aceste măsuri nu sunt su…