Cele mai bune alternative la Facebook pentru Android

image of

Scandalul Facebook Cambridge Analytica în urma căruia au avut scurgeri de date personale lasă urme pentru rețeaua de socializare.

Chiar dacă au fost utilizatori care au ales să își șteargă contul de Facebook sau să migreze pe alte platforme, rețeaua lui Zuckerberg rămâne în continuare un gigant. Chiar dacă nu doriți să renunțați la contul de Facebook, mai jos veți găsi cinci rețele de socializare care nu trebuie ignorate.

  1. Twitter

    Twitter

    Twitter este o aplicaţie de social networking pentru Android, creată special pentru utilizatorii de microblogging. Permite citirea actualizărilor şi ştirilor publicate de prieteni, precum şi configurarea mesajelor directe, retweets-lor şi a listelor.

  2. Google+

    Google+

    Google + este o aplicaţie de socializare care îţi permite să discuţi pe chat şi să partajezi fotografii folosind dispozitivul Android. Poți să sincronizezi fotografiile din telefon cu un album în Google+, să urmăreşti wall-urile prietenilor (cele mai discutate subiecte, etc.).

  3. Instagram

    Instagram

    Instagram este o aplicatie de social networking care a fost concepută în mod special pentru publicarea și partajarea fotografiilor prin intermediul telefonului mobil. Aplicația îți permite să modifici fotografiile și să aplici filtre, rame personalizate și diferite efecte.

  4. Flickr

    Flickr

    Flickr este o aplicație de partajate a fotografiilor. Aceasta îți permite să partajezi imagini de înaltă rezoluție și să folosești filtre și funcții de editare. Selectează intimitatea fiecărei fotografii și utilizează Flickr geotagging pentru a ști unde ai făcut fotografiile.

  5. Tumblr

    Tumblr

    Creat în mod special pentru bloggerii din lumea întreagă, Tumblr este o aplicaţie de interacţiune socială care aduce nenumărate caracteristici la îndemână utilizatorilor de Android. Aplicaţia îţi permite să trimiţi mesaje, fotografii, videoclipuri, articole, etc.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram
Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram

Instagram îți permite să organizezi și să salvezi postările preferate folosind funcția Collections. Poți păstra fotografii, clipuri și alte postări într-o ordine clară, împărțindu-le în colecții tematice. În acest articol, vei învăța cum să creezi și să folosești colecțiile p…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…