Ziua Star Wars: 5 aplicații și jocuri pentru Android în 2018

image of ziua star wars top 5 aplicatii si jocuri pentru android

Pe data de 4 mai este sărbătorită Ziua Star Wars la nivel mondial.

Pentru a aniversa așa cum se cuvine seria Star Wars, pentru cei mai împătimiți fani am alcătuit top cinci aplicații și jocuri cu teme Star Wars, pentru dispozitivele Android. Fie că sunteți de partea rezistenței sau a părții întunecate, aceste aplicații te vor ajuta să sărbătorești așa cum se cuvine Ziua Star Wars.

  1. Star Wars™: Galaxy of Heroes

    Star Wars™: Galaxy of Heroes

    Colectează eroii cei mai puternici şi celebri ai universului Star Wars, pentru a învinge echipele adverse în luptă în locaţii, cum ar fi Tatooine şi Coruscant. Trebuie să alegi cea mai bună strategie şi tactică înainte de a merge la luptă, alegând un personaj adecvat pentru o anumită luptă, fie că este vorba de Chewbacca sau de Darth Vader.

  2. Star Wars™: Force Arena

    Star Wars™: Force Arena

    Intră în universul Star Wars pentru a participa la dilema alegerii între rezistență și partea întunecată și încearcă să creezi cea mai puternică echipă pentru a învinge rivalii. Trebuie să îți alegi liderul, pentru a folosi cărțile mai târziu, cu trupe diferite, care te vor ajuta în atacarea inamicului și pentru a atinge obiectivul de a distruge turnurile acestora.

  3. Angry Birds Star Wars II Free

    Angry Birds Star Wars II Free

    În bătălia dintre forţele binelui şi celei ale porcului, tu poţi alege de partea cui să fii: a păsărilor furioase jedi sau a diabolicilor porci. Perfecţionează-ţi abilităţile pentru a deveni fie un Jedi, fie un Maestru Sith şi învinge-ţi inamicul. Alege dintre peste 30 de personaje, inclusiv Darth Vader şi Yoda.  Unele personaje sunt indisponibile și trebuie să le câştigi sau să le cumperi.

  4. Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander

    În acest joc, pe care nici unul din fanii Star Wars nu ar dori să îl rateze, vei lua parte la o aventură captivantă, în care tu vei fi desemnat liderul rebelilor sau a întregului Imperiul Galactic. La începutul jocului trebuie să alegi dacă vrei să lupți cu Alianța Rebelă sau Imperiul Galactic. Fiecare grup necesită abilități diferite.

  5. GeekArt - Star Wars Wallpapers & Arts

    GeekArt – Star Wars Wallpapers & Arts

    Dacă sunteți fanul seriei Star Wars atunci cu siguranță veți dori și un wallpaper inspirat din acesta. Puteți alege dintr-o multitudine de imagini, fie că este vorba despre partea întunecată, jedi, soldați sau nave. se adaptează ecranului dispozitivului mobil astfel că nu va fi nevoie să le tăiați sau să le prelucrați pentru a o seta ca wallpaper.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…