Cele mai utile aplicații Android în viața de zi cu zi: Microsoft Office Mobile, YouTube

image of cele mai utile 5 aplicatii android in viata de zi cu zi

Fiecare utilizator de smartphone cu sistem de operarea Android trebuie să își instaleze următoarele aplicații.

Chiar dacă este greu să ne limităm doar la cinci aplicații, în următorul articol vă prezentăm aplicațiile de care cu siguranță veți avea nevoie. Fie că este vorba despre o simplă căutare pe Google sau deschiderea unui fișier word, trebuie să știți că fără aceste aplicații veți întâmpina dificultăți pentru a îndeplini aceste acțiuni.

 1. Microsoft Office Mobile

  Microsoft Office Mobile

  Aplicaţia îţi permite să creezi şi să citeşti tot felul de documente Office de pe telefonul mobil, precum şi să le accesezi pe cele pe care le-ai stocat în Cloud, în OneDrive sau pe SharePoint. Poţi deschide, crea şi edita documente în Excel, Word şi PowerPoint.

 2. Google

  Google

  Acum poţi avea un motor de căutare Google pe Android, inclusiv folosirea comenzii vocale şi personalizarea căutărilor în funcţie de locaţie. Afişează prognoza meteo, are sfaturi de trafic, despre evenimente viitoare și îţi permite să utilizezi comenzile vocale pentru a efectua căutări.

 3. YouTube

  YouTube

  Cu YouTube utilizatorii pot viziona videoclipuri, trailere şi filme, direct de pe dispozitivul mobil. Listează cele mai vizionate videoclipuri pe YouTube și permite utilizatorilor să vizioneze pe ecranul întreg şi să împărtăşească videoclipul cu prietenii prin mail sau rețele de socializare.

 4. Waze social GPS Maps & Traffic

  Waze social GPS Maps & Traffic

  Waze este o aplicaţie de navigaţie care oferă informaţii despre trafic în timp real. Fiecare utilizator Waze are posibilitatea de a introduce un eveniment rutier pe traseul parcurs. Totodată, aplicația permite trimiterea către prieteni a unei estimări în legătură cu perioada estimativă a sosirii.

 5. LastPass Password Mgr Premium*

  LastPass Password Mgr Premium*

  Un manager de parole, care îţi permite să gestionezi toate conturile şi parolele, astfel încât să poţi naviga online  fără a fi nevoie să le introduci de fiecare dată când te logezi. Toate parolele sunt protejate de o altă parolă, iar aplicația te informează despre gradul desiguranță al acestora.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…