4 lucruri pe care trebuie să le știți înainte să ștergeți contul de Facebook

image of 4 sfaturi inainte de stergerea contului facebook

În ultima perioadă tot mai mulți utilizatori Facebook au decis să renunțe la contul de pe rețeaua de socializare.

Dacă ați decis să vă ștergeți contul de Facebook trebuie să țineți cont de următoarele lucruri.

Dezactivarea nu este același lucru cu ștergerea contului

În cazul în care doar dezactivați contul de Facebook trebuie să țineți cont că toate datele dumneavoastră rămân stocate pe rețeaua de socializare. Acestea pot fi recuperate în orice moment dacă alegeți să vă reactivați contul.

După ce ați confirmat acțiunea de ștergere introducând parola, în termen de 90 de zile Facebook va șterge definitiv datele contului dumneavoastră. Dacă în cele 90 de zile vă răzgândiți și vă logați pe Facebook, acțiunea va fi anulată.

Salvați toate datele

Înainte să vă ștergeți contul de Facebook ar trebui să țineți cont de faptul că toate pozele și filmările urcate pe rețeaua de socializare vor fi pierdute. Pentru a nu le pierde, vă recomandăm să vă salvați toate datele de care mai aveți nevoie. Descărcați arhiva din Setări -> General -> Descarcă o copie a datelor tale de pe Facebook.

image of 2

Contul nu se șterge instant

Dacă alegeți să ștergeți contul de Facebook aveți la dispoziție 90 de zile să vă răzgândiți. În această perioadă puteți să vă recuperați contul de Facebook în orice moment. Tot ce trebuie să faceți este să vă logați din nou în contul de Facebook. După trecerea celor 90 de zile contul dumneavoastră de Facebook va fi șters definitiv.

Puteți să folosiți în continuare Facebook Messenger

Chiar dacă ați decis să vă ștergeți contul de Facebook, rețeaua de socializare nu restricționează accesul la aplicația de comunicare Messenger. Aceasta va putea fi folosită și fără a avea cont de Facebook.

Example: !Pou é um divertido jogo infantil que recria de forma inovadora as funcionalidades dos antigos bichinhos virtuais.
  1. Facebook

    Facebook

    Facebook este o aplicație de socializare, care permite utilizatorilor să se conecteze cu prietenii și să își gestioneze contul personal direct de pe dispozitivul mobilAplicația permite utilizatorului să își actualizeze profilul, să partajezi imagini și videoclipuri, să viziteze profilul prietenilor, să primească notificări, să trimită mesaje și să discute cu prietenii.

  2. Messenger

    Messenger

    Facebook Messenger este o aplicație de comunicare cu prietenii și familia, care este simplă și eficientă. Aceasta este axată în mod special pe mesaje, adunând SMS-urile și mesajele Facebook într-un singur loc. Aplicația îți permite să trimiți mesaje vocale, să adaugi și să partajezi fotografii, să trimiți mesaje individuale sau de grup, inclusiv locația ta și accesul la multe opțiuni extra și emoticoane.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…