Ziua Francofoniei: Top aplicații Android pentru a învăța limba franceză: Duolingo, busuu

3-12

În data de 20 martie se aniversează Ziua Internațională a Francofoniei.

În fiecare an, în preajma aceste sărbători, are loc evenimentul: „Săptămâna limbii franceze și a francofoniei”. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, oamenii pot învăța individual limbi străine cu ajutorul aplicațiilor special dezvoltate. Pentru sistemul de operare Android sunt mai multe astfel de aplicații, care vă vor ajuta să învățați limba dorită mult mai ușor. Deoarece sărbătorim Ziua Fracofoniei, în articolul de astăzi vă vom prezenta top 5 aplicații care vă pot ajuta să învățați limba franceză.

De asemenea, îți recomandăm și articolul: Top 5 aplicații cu podcast-uri care te vor ajuta să înveți orice limbă

  1. Învaţă engleză cu Duolingo

    Învaţă engleză cu Duolingo

    Duolingo este una dintre cele mai bune aplicații pentru învățarea limbilorstrăine. Puteți învăța limbafranceză într-un mod interactiv direct de pe telefonul sau tableta dumneavoastră. De asemenea, puteți forma echipe de studiu și puteți să învățați împreună cu prietenii sau membrii familiei.

  2. Learn French with busuu

    Learn French with busuu

    Această aplicație te va ajuta să înveți să scrii și să vorbești în limbafranceză. Prin intermediul platformei vei primi ajutor și sfaturi de la vorbitori nativi de limba franceză. Exercițiile, dialogurileaudio, testeleinteractive și jocurile vă vor ajuta să învățați limba franceză într-un mod plăcut.

  3. Learn French with MosaLingua

    Learn French with MosaLingua

    Prin intermediul aplicației MosaLingua poți învăța limbafranceză, dar și alte limbi străine. Învățați limba franceză într-un mod plăcut, fără profesori sau cursuri speciale. Profitați de timpulliber și încercați să îndepliniți cât mai multe obiective din cadrul aplicației și astfel vă veți putea rămâne motivat.

  4. Learn French with Babbel

    Learn French with Babbel

    Aplicația este utilă atât pentru persoanele cu nivelîncepător, dar și pentru cei avansați care vor să se specializeze. Un curs durează între 10-15 minute și poate fi accesat chiar și într-o pauză de masă. Pe lângă cursurile în limba franceză, Babbel vă oferă cursuri și în alte limbi străine: spaniolă, engleză, germană, etc.

  5. HelloTalk Language Exchange

    HelloTalk Language Exchange

    HelloTalk te ajută să înveți peste 100 de limbi. Aplicația funcționează asemănător unei rețele de socializare. Exersați cât mai mult și porniți conversații interactive cu alți utilizatori din întreaga lume, pentru a învăța. Pentru a vă perfecta nivelul limbii noi învățate, puteți conversa cu oameni din întreaga lume.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…