Cum să ștergi datele WhatsApp de pe Android

Imagine de la Cum să ștergi datele WhatsApp de pe Android

Mai devreme sau mai târziu toți utilizatorii unui Smartphone rămân fără spațiu. Se întâmplă tuturor. Tot ce facem pe telefon ocupă spațiu pe dispozitiv, iar una dintre aplicațiile cele mai utilizate ne poate fi de folos în acest caz pentru a elibera mai mult spațiu.

Este vorba de o nouă funcție WhatsApp care poate fi găsită în setări și care îți permite să selectezi un chat și să ștergi toate mesajele, contactele, locațiile, imaginile, GIF-urile, documentele și videoclipurile. Toate acestea adunate pot ocupa destul de mult loc pe telefon, așadar vei putea să eliberezi o mulțime de spațiu ștergând tot ce e în plus.

1. Intră în Setări la „Data and storage usage”.

2. Selectează chat-ul pe care vrei să îl ștergi dintr-o listă cu mesajele tale, care menționează de asemenea și spațiul pe care îl ocupă. Selectează mesajul și vei vedea toate detaliile necesare.

3. Șterge tipul de fișiere de care vrei să scapi. Dacă apeși pe „Manage Message” vei putea selecta și deselecta tipul de fișiere pe care vrei să le ștergi. De exemplu, dacă vrei să ștergi doar clipurile video, selectează doar clipurile video. După ce ai selectat, va trebui să apeși pe „Clear Messages”.

Reține că odată ce ai șters fișierele nu le vei mai putea vedea în chat și nu vor mai fi pe dispozitivul tău. Acest proces este diferit față de ștergerea din folderele WhatsApp de pe telefon, deoarece în acest caz încă le mai poți descărca din nou dacă dorești.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare cu prietenii și familia concepută pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să trimită mesaje prin rețeaua wireless sau 3G atunci când conexiunea este disponibilă.

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum schimbi limba aplicației Instagram – un ghid pas cu pas
Cum schimbi limba aplicației Instagram – un ghid pas cu pas

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale din lume, iar uneori poate fi necesar să schimbi limba aplicației pentru a te simți mai confortabil în utilizarea ei. Fie că ești într-o țară nouă sau doar preferi să folosești aplicația într-o altă limbă, schimbarea …