Care sunt cele mai bune aplicații Android pentru a viziona filme și seriale

Imagine de la Care sunt cele mai bune aplicații Android pentru a viziona filme și seriale

Există o tonă de filme și seriale TV pe care le vizionăm la televizor sau prin browser. În loc să depinzi de browsere pentru a viziona filme, există o mulțime de aplicații în Google Play pentru vizionarea filmelor pe dispozitivele Android. Așa poți căuta și viziona filme de pe dispozitivul tău mobil, într-un mod mult mai ușor și rapid.

Spune-ne în comentarii care sunt filmele pe care urmează să le vizionezi pe dispozitivul tău Android și dacă folosești una sau mai multe dintre aceste aplicații.

 1. Netflix

  Netflix

  Netflix este o aplicație care permite utilizatorilor să vizioneze filme și emisiuni TV de pe un dispozitiv mobil, cum ar fi tableta sau telefonul oricând, oriunde. Oferă acces nelimitat la filme și emisiuni TV, și sugerează titluri în funcție de ceea ce utilizatorul a selectat anterior.

 2. Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Utilizează aplicația Hulu pentru a viziona pe seriale și filme pe dispozitivul Android. Aplicația îți permite să urmărești seriale TV și filme difuzate pe canalele FOX, ABC, NBC, CBS, ESPN, FX, NBCSN, FS1, History Channel și TNT.

 3. HBO NOW

  HBO NOW

  Uită-te pe telefon sau tabletă, la filme, documentare și seriale produse de celebrul canal american HBO, inclusiv cele mai recente emisiuni. Poți accesa toate episoadele și sezoanele din seriale precum Familia Sopranos, The Wire, True Detectiv, Game of Thrones, și multe altele.

 4. Amazon Prime Video

  Amazon Prime Video

  Uită-te la filmele preferate și clipuri video de pe smartphone-ul Android. Acesta oferă un catalog variat de filme și emisiuni TV, care sunt organizate în diferite categorii. Acesta oferă informații despre actori / actrițe, sinopsisul și îți permite să adaugi filme la lista de favorite!

 5. VUDU Movies and TV

  VUDU Movies and TV

  Cu VUDU Movies and TV poți găsi o mare varietate de filme din toate genurile fără a plăti pentru abonamente lunare. Aplicația are mai multe filtre pentru a găsi lansările DVD, Netflix sau Redbox și impresionează cu o calitate ridicată a imaginii.

Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp
Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp

Popularitatea WhatsApp este în creștere. Acest lucru se datorează update-urilor consistente, care țin pasul atât cu zona IT, dar și cu cererile utilizatorilor. Ultimul update al WhatsApp include schimbarea culorilor emoji. Dacă te-ai plictisit de vechiul aspect al emoji-urilo…

Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram
Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram

Pentru poze și clipuri video, Instagram este rețeaua socială perfectă. Aici ai la dispoziție toate instrumentele necesare pentru editare și publicare. Ce faci, însă, dacă vrei să schimbi sau să îți închizi contul de Instagram, dar nu vrei să pierzi imaginile, story-urile sau …

Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji
Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de chat din întreaga lume. Deși este disponibilă pe cele mai mari platforme mobile, WhatsApp a rămas în urmă cu multe funcționalități și opțiuni. Din fericire, dezvoltatorii se pregătesc să lanseze un nou update pentru apli…

Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android
Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android

Telegram se află în topul celor mai populare aplicații de comunicare pentru Android. Cu ajutorul său poți să faci inclusiv transferuri de fișiere mari, până la 2GB, spre exemplu. Printre funcțiile sale care, totuși, pun niște semne de întrebare, se află salvarea automată a im…