Cele mai bune jocuri din Ianuarie 2018: Knife Hit, Voxtale

Imagine de la Cele mai bune jocuri din Ianuarie 2018: Knife Hit, Voxtale

După doar prima luna a anului 2018, au apărut deja o mulțime de jocuri noi pentru dispozitivele Android în Google Play Store. Astăzi noi îți prezentăm care sunt cele mai bune 5.

Indiferent ce joc ai alege din această listă, cu siguranță vei avea parte de ore în șir de distracție. Dacă mai există un joc care consideri că ar merita un loc pe această listă, spune-ne în comentarii.

  1. Scooby-Doo Mystery Cases

    Scooby-Doo Mystery Cases

    Intră în Mașina Misterelor și alătură-te lui Scooby, Shaggy și întregii găști pentru a rezolva misterele. Devino faimos pe Mystery-Tube și obține mai mulți urmăritori pe măsură ce cauți indicii, joci mini-jocuri, construiești capcane și demaschezi răufăcătorii.

  2. Harry Potter: Hogwarts Mystery

    Harry Potter: Hogwarts Mystery

    Ai fost ales să mergi la școala Hogwarts pentru Vrăjitorie și Magie! Intră într-o aventură în acest nou RPG, în care povestea se desfășoară cu câțiva ani înainte ca Harry Potter să se alăture școlii. Mergi la cursuri, învață poțiuni și rezolvă mistere.

  3. Knife Hit

    Knife Hit

    În acest joc arcade trebuie să arunci cuțitele în bușteni pentru a-i sparge. Pentru a debloca noi cuțite, trebuie să tai în două merele, iar la fiecare al 5-lea nivel, va trebui să te confrunți cu un șef, pentru a obține cuțite exclusive.

  4. Roller Coaster

    Roller Coaster

    În jocul Roller Coaster, trebuie doar să atingi ecranul pentru a muta mingea din stânga în dreapta pentru a evita obstacolele negre și pentru a atinge obiectivele. Încearcă să ajungi cât mai departe posibil pentru a obține un punctaj mai mare.

  5. Voxtale

    Voxtale

    Lumea Voxtale a fost distrusă într-un eveniment misterios și doar tu o poți repara. Toate lucrurile de la obiecte la clădiri la animale și locuitori sunt dezmembrate, iar tu trebuie să le reconstruiești. Vei putea juca 10 stagii în fiecare nivel.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …